If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Брат това вече две години го пишеш, ама не става Това разбира се не трябва да те спира да го пишеш и през следващите години Все някога ще стане работата и ти ще се хвалиш че си познал
Брат това вече две години го пишеш, ама не става Това разбира се не трябва да те спира да го пишеш и през следващите години Все някога ще стане работата и ти ще се хвалиш че си познал
Е как да я купят, всичките държавни хрантутници какво ще правят като изкарват 5 лева, а взимат по 50? А шефовете им откъде ще цицат корупция? Как да не си вкараш огромния кеш в КТБ, как да стане тази работа без нас, избирателите, които сме още по-зле умствено?
Да вземат да я управляват пак ще е нещо. Спомням си политическото отношение по времето на Ники Василев и днес, повече от десетилетие, на безвремие при Горанов
При Алетерко е заради увеличението на капитала и според мен няма никаква връзка с перспективите като цяло. Няма продавачи, нито купувачи. Може би по отчетите леко ще мръднем и после пак заспиваме...
Експатци се мъчат да направят нещо - къс фонд, дълъг, но просто няма участници.
При Алетерко е заради увеличението на капитала и според мен няма никаква връзка с перспективите като цяло. Няма продавачи, нито купувачи. Може би по отчетите леко ще мръднем и после пак заспиваме...
Експатци се мъчат да направят нещо - къс фонд, дълъг, но просто няма участници.
Споменаването за пореден път на Алтерко, изведнъж ме кара да се запитам нещо, което не ми дава мира днес.
Кой хранеше така обилно мераклиите за бумаги в интервала от 3,20 до 4,20.
Има няколко възможни отговора с различни изводи.
Аз не знам, признавам си!
Тук пишете за всичко друго но не и за политическия фактор.....който може да да окаже влияние на БФБ......
Не става въпрос за вота на недоверие или за боклука и водата на държавата.....
Тиквата в момента е на между чичо Сам и Сибирската мечка....коя ще го изяде първа...
Не знам дали ще устиска до пролетта......?
Монти, прав си! Политическият и геополитическият фактор трябва да се държат в полезрението, а не трябва да се изпуска и тяхната пресечна точка с икономика и финанси.
Тук няма да споменавам за изказаните прогнози и предположения от всякакви (включително дежурните от типа П. Шиф) анализатори и началниците на всевъзможни институции.
Привличам още веднъж вниманието на обстоятелството, за което споделих в темата за ПИБ. Дори БНБ поетапно увеличава капиталовия буфер за противодействие на циклични фактори. Дълго беше 0 %. По спомен - до средата на 2021 да стане 1,5 %. Това никак не е малко и без много обяснения издава опасения, направо страхове.
Линкът е при темата за ПИБ. За форума не ме е страх. Тук до последния момент ще сме бици и печалбата ще тече, а в дванадесетия кобен час вече ще сме мецани. Да му мислят другите!
Коментар