If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В интерес на истината новините ще са само лоши.. повече болни... повече карантини.. повече смъртни случаи.. фалити на фирми.. авиокомпании.. хотели.. атракционни.. заведения.. и каквото се сетите..... Май прасетата ще бъдат жертвани
Хич не е зле оборота днес, 3.5 млн.лв. и то от обикновена търговия, а не от договорени гешефти.
Единствено посоката не е особено благоприятна, но това само показва, че равновесното положение на пазара е в същата посока.
Все ще се намери някой ид..т или портфолио меринджей да издуе позициите в края на сесеята? И какво постига кухата кратуна? Да отворим утре пак 2-3% надолу? Вместо да започнем на чисто и да направим някакъв ръст евентуално. Голяма глупост е това.
Участниците на БФБ нали все се оплакваха, че нямало ликвидност. Ето сега при тези цени има много хубава ликвидност, което показва, че е справедлива цената, а до сега активите са били много набалончени. Така си мисля аз.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Хахахахахаха!!! Вй това чаках ма това бфб.Продадох преди 3 г и сега дойде моя ред да купувам.Четох глупостите на много хора ама къде са сега да ги питам за Софикса 1000? Аматьори !!!
Коментар