Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
ДА ПРИПОМНИМ- В Испания е истинска демокрация даже кралската сестра беше осъдена, няма чадър над никого...
https://dariknews.bg/novini/sviat/kr...slanie-1376917
Испанският крал Фелипе Шести заклейми корупцията в първото си обръщение на Бъдни вечер, но не спомена пряко сестра си Кристина де Бурбон, която ще бъде съдена за данъчни престъпления, съобщи Ройтерс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Хехе, колега, и ти ли с матрата за тая пуста Стабилност? От 12 г. е все Стабилно. Нека пък да видим и какво е мазало? Аз мисля, че никой не трябва да се страхува какво е отвът стабилността..
взема най-правилно инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ако подаде оставка ще настане пълно мазало.https://blitz.bg/politika/premiert-z...ews728214.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеВ ИСПАНСКИЯТ ВЕСТНИК ПИШЕ ЧЕ ЛЮБОВНИЦАТА НА БАЙ ... МУ Е РОДИЛА ДЕТЕ И ТО Е НА 8 ГОД.
КУПИЛ И Е ВИЛА ЗА 3 000 000 ЕВРО И ПОРШЕ ЗА 70 000 ЕВРО И ИНВЕСТИРАЛ ОЩЕ 2 000 000 ЕВРО В НЕИН БИЗНЕС./губещ магазин/
Бащата и е бил Електотехник в БГ то.
Коментар
-
Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнениеВ ИСПАНСКИЯТ ВЕСТНИК ПИШЕ ЧЕ ЛЮБОВНИЦАТА НА БАЙ ... МУ Е РОДИЛА ДЕТЕ И ТО Е НА 8 ГОД.
КУПИЛ И Е ВИЛА ЗА 3 000 000 ЕВРО И ПОРШЕ ЗА 70 000 ЕВРО И ИНВЕСТИРАЛ ОЩЕ 2 000 000 ЕВРО В НЕИН БИЗНЕС./губещ магазин/
Бащата и е бил Електотехник в БГ то.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Разбира се ,че го е страх ,сега няма да има служебно правитество на Чехлю или онази мижитурка Герджиков да заметат престъпленията под килима...
Радев ще им изкара всичко което е научил от ДАНС и ще го направи общо достояние и последната калинка ще се скрие в миша дупка...ДА! Някой му казал че изкара март ще довърши мандата....А за борсата и ние можем да видим зелено без Черешаря....
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМеждудругото това е цитат на думи на Цацаров и Гешев. Не съм ги измислИл аз.Освен това подозирам, че това ще бъде и тиквения отговор
Коментар
-
Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
Съгласен съм напълно за Корадо, но за съжаление една птичка пролет не прави. Още със слизането на летището в Прага, дори още преди общуване с местните, се усеща поразителната разлика в манталитета, сякаш самата атмосфера говори. А тука пълно с ганьовци и тарикати и плъзнали на борсата схемаджии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Тоя разсипник отдавна трябваше да си е заминал ! Лошото е, че чакаме все нещо отвън да се случи ! Като гледам протестите за винетките и как рипа Боко , явно много го е страх хората да не излезнат на улицата !
Радев ще им изкара всичко което е научил от ДАНС и ще го направи общо достояние и последната калинка ще се скрие в миша дупка...ДА! Някой му казал че изкара март ще довърши мандата....А за борсата и ние можем да видим зелено без Черешаря....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Подкрепям на 100% мнението ти ! Искам също така европейска съдебна система и европейски главен прокурор ! Български банки с български схемаджиийски собственици да няма, както и компаниите да са с чужди собственици ! А тук на борсата имам нужда още повече от такива компании ! Ето едно "Корадо" като пример само. Въпреки, че са чехи и някой ще каже като нас са или от нашата черга са ! Но виждате хората колко открито управляват компанията и как тя се представя на борсата ! Ех, само ако имаше повече компании като нея тук ! Как пък за толкова години грам не мръднахме напред като развитие, даже по зле стана !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВместо от Херо, май от Испания ще дойде помощ...
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар