4д, да каже как нацели печелившите на БФБ а сега да обясни що става с най,най....да не пиша че в Доверие го виждам ако не се появи чичо Оги под 3......за Алтерко е ясно и три е много.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак е напълнихте ли гащите днес?
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеАз чакам Батя да се включи да каже кога да купувам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак е напълнихте ли гащите днес?
! А ти почна ли да пазариш, каза че ще купуваш ЦКБ на лев ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Нали се шегуваш?
Иначе стой настрана от борсата...
Няма нищо по нормално от това пазара да си дисконтира не особено розовото бъдеще за икономиката.
Който смята че е прекалено - купува, който не - продава или къси, елементарно е.
Коментар
-
Здравко, всичко зависи колко дългосрочен искаш да си с тези покупки и разбира се колко кеш имаш..Аз от една година събирам кеш и дивиденти и смятам да купувам , когато цените паднат , ама много..Защото кризата сега започва..
Тръмп забрани влизането в САЩ "от Европа" за 30 дни
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/03...opa_za_30_dni/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Извинявай, сега прочетох. Не виждам причина да се продава при вече реализиран спад от 20-30%, че някъде може би и повече. Аз от три дена купувам. Нали не сме легнали да умираме всички, живота и бизнеса ще се възстанови.
ДАУ и ДАХ влезнаха в мечи цикъл а това може и да продължи години......
Но има една надежда тези дни има събрания и на ЕЦБ и ФЕД....? Обикновенно ЕЦБ минава по българския път и боя и солта да изяде....
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеМай стискането на хартиите няма да е добра стратегия. Как мислиш, Здравко? В /ужбина мазало. Дакса ще отвори под 10 хил. Сърбят ме ръцете, но все още се спирам от покупки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеИма ли още хора, които да смятат ПЕ, дивиденти, на база история и минали отчети? Почти съм убеден, че тази година на БФб няма да има нито един дивидент
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пак се появи трола..Три без коз с вазелин ли го предпочиташ или без , а писоар..Пак започна просташкият си спам..
Моля модераторите да вземат мерки..Last edited by Kiro; 12.03.2020, 12:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПредстои брутално рали..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеСпрете търговията, не бива да падаме по този свиреп начин.
Да се спре за няколко дена, докато се успокои положението, иначе само падаме за нищо.
Спрете търговията.Нали хората с пари може да искат да си купят евтино при падащ пазар.
То за това е борса - до вчера може да е вървяла нагоре, днес се срива надолу, после пак нагоре, и пак надолу и така...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар