IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Идиоти !
    Пълни идиоти!

Коментар

• Дългосрочната работа по „Зелената сделка“ продължава успоредно“ с борбата с коронавируса „и продължава да бъде един от приоритетите“, заяви Вивиан Лунела, говорител на ЕК за „Зелената сделка“.
      Идиоти !

Коментар

• https://www.24chasa.bg/novini/article/8322972

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Точно така.безработицата ще е ужасна.Затова сега бачкам на 200% щото после който оцелее.Хубавото е че нямам дългове които да ме съборят.Аз съм ди ок.
          Правилно!

++++++++++++

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Може и да не съм го казвал, но пак ще повторя - горещо сърце и хладен разум
            Д-р Иванчев посочи, че ирационалното мислене е характеристика на всички инвеститори, включително и на институционалните.
            “Те също предприемат ирационални и панически действия, защото при движение от около 30% надолу на няколко от водещите индекси, тук определени модели избиват няколко стандартни отклонения, които са им заложени за стоп лосове. И при това положение се взема загубата, изчаква се да минат няколко дни и после се мисли”.
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=A6Tx...ehyfyA&index=9
              ".........I'd rather die than fade away
              I read the rules
              And yeah I know them
              Still you ain't ever gonna
              Make me play the game of".... Fear......

Може и да не съм го казвал, но пак ще повторя - горещо сърце и хладен разум
              Life won't wait for you.

Коментар

• Другари днес света няма как да свърши ... Брус Уилис има рожден ден...
                Life won't wait for you.

Коментар

• чета пресата тази сутрин и попадам все на интересни статии:

Japanese flu drug 'clearly effective' in treating coronavirus, says China
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Нормално е транспорта да печели най-много сега! Това е пир по време на чума!
                    След настъпването обаче, на реалната криза, вдигането на безработицата и изчезването на Короната, всичко толкова ще се свие, че бранша ще започне да колабира!

Същото като хранителните магазини сега в БГ. Няма заведения, хората са си в къщи, ядат само от магазините, ядат повече, защото им е скучно....
                    Оборотите са в небесата......
                    Утре обаче идва колосалната безработица и криза, почва да се купува само най-необходимото, яде се в пъти по-малко....
                    Пълно свиване на продажбите!

Така и с товарния транспорт в САЩ!
                    Точно така.безработицата ще е ужасна.Затова сега бачкам на 200% щото после който оцелее.Хубавото е че нямам дългове които да ме съборят.Аз съм ди ок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Че нали кризата в транспортния сектор предващаваше апокалипсиса.
                      Абе те там с теб се съобразяват.
                      Другите са мишки, нали .
                      Извинявай не ми се иска да отговарям на тъпите ти коментари,но ще го направя.Точно преди година и половина съм писал,че нещо в Америка става и нещата не отиват на добре.Писах,че изчезнаха товарите и е намалено потреблениеео.Криза в икономиката на САЩ се предвещава с криза в транспортния бизнес.На това ти се надсмиваше,но ето че това се случи.Сега при празни магазини има нужда от доставки.Не всеки иска да шета из Америка точно сега и тогава много като мен дават камионите си но срещу яки цени.Пир по време на чума Мишо.
                      Last edited by X_Y; 19.03.2020, 08:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

След настъпването обаче, на реалната криза, вдигането на безработицата и изчезването на Короната, всичко толкова ще се свие, че бранша ще започне да колабира!

Същото като хранителните магазини сега в БГ. Няма заведения, хората са си в къщи, ядат само от магазините, ядат повече, защото им е скучно....
                        Утре обаче идва колосалната безработица и криза, почва да се купува само най-необходимото, яде се в пъти по-малко....

Да, да, така е. Прав си. Преди десетина години преживяхме същото.

Коментар

• След толкова кофти секс е време за някоя добра новина...

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Другите са мишки, нали .

Last edited by X_Y; 19.03.2020, 08:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Хахахахахаха!! Абе Мишо чукни маркета на товарите да видиш цени.Полудяха цените.Сега ще жънем.За едни брадва за сруги сватба.В момента свалиха всички ограничения за каране за шофьорите на камиони.Всеки може да кара колкото може да издържи.Цялата нация в момента зависи от доставките на товари да не настане тотална паника.Батко ти днес букна товари на драйвърите си на по 5 $ на миля.Хахахаха!!Само днес влезе оборот акаунта ми почти 100 000 $.Айде сега бягай да спиш Мишо.
                              Другите са мишки, нали .
                              Last edited by X_Y; 19.03.2020, 08:32.

Коментар

Working...
                              X