Точно както писах на някои изхода им беше тесен, а сега им е тесен входа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ако имаше читави управници в България, точно сега е моментът да се махне бордът и БНБ да пусне печатницата за пари, за да се преодолее удърът върху икономиката и за да се стимулира икономическият растеж. Но с неудачник като Борисов и крадливата му корумпирана партия начело на държавата, това няма как да стане.
Аз отдавна съм на мнение, че смотания борд пречи много на икономическото развитие на България. Няма икономически развита държава, която да е с борд. Всички богати държави имат собствена монетарна политика, чрез която изглаждат спадовете по време на неблагоприятните периоди...fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако имаше читави управници в България точно сега е моментът да се махне бордът и БНБ да пусне печатницата за пари, за да се преодолее удърът върху икономиката и за да се стимулира икономическият растеж. Но с неудачник като Борисов крадливата му корумпирана партия начело на държавата това няма как да стане.
Аз отдавна съм на мнение, че смотания борд пречи много на икономическото развитие на България. Няма икономически развита държа, която да е с борд. Всички богати държави имат собствена монетарна политика, чрез която изглаждат спадовете по време на неблагоприятните периоди...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ако бяхме в еврозоната щеше да е различно положението ......... но нали не искате еврото ......... сега ви остава единствено да ревете...
отделно сме във валутен борд и няма как БНБ да пусне печатницата...
как искате при това положение да се вкарат пари срещу короната?
Аз отдавна съм на мнение, че смотания борд пречи много на икономическото развитие на България. Няма развита държава, която да е с борд. Всички богати държави имат собствена монетарна политика, чрез която изглаждат спадовете по време на неблагоприятните периоди...Last edited by Frosty; 20.03.2020, 10:40.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Дано да е така, защото вчера свърших парите. Набутах почти всичките си авоари в инвестиции, сега остава само да се запася с волско търпение.
Накъдето и да тръгнат пазарите вече нямам кинти за инвестиране.
красота е да се гледа борсатаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Изпускането на парата на фондовите пазари е вече факт, макар и по брутален начин. Изведнъж се появиха 2 илача, а и видиш ли САЩ се намесиха в петролната война и петрола скочи, ех шмекериИ от април като почне един ръст(ама какъв ръст ще е след толкова извадени пари от всички правителства), та чаак до президенстските избори в САЩ!
Второ действие - време е биковете да влязат!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеCNMV инструктира мениджърите да избягват масивни възстановявания
Tака е по света
https://www.expansion.com/mercados/f...c038b45a4.html
Коментар
-
+1
настъпи първа пролет ........ време е да се хванем за зелено
Накъдето и да тръгнат пазарите вече нямам кинти за инвестиране.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеCNMV инструктира мениджърите да избягват масивни възстановявания
Tака е по света
https://www.expansion.com/mercados/f...c038b45a4.htmlfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
CNMV инструктира мениджърите да избягват масивни възстановявания
Tака е по света
https://www.expansion.com/mercados/f...c038b45a4.html
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеАБИ ТИЯ ПАКЕТИ С ПАРИ СТИГАТ ЛИ ДО НАШИЯ ДЖЕБ ИЛИ ПРОСТО МИНАВАТА ОТ ДЖЕБА НА ЕДИН БАНКОВ ХАНУКЯР В ДЖЕБА НА ДРУГ БАНКОВ ХАНУКЯР.
ЗАЩО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ БЕ ХОРААААААААААААААААААААААААААААААААААА. ХИХИХИХИХИХИ
АКЪЛОЛИПСИСЪТ ЩЕ ОПРАВИ НЕЩАТАfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Важно е да се потвърди, че има цяр. Хората и борсите да се успокоят, кой ще произведе от къде ще се внесе все ще се измисли!
настъпи първа пролет ........ време е да се хванем за зелено
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
това за маларията е спряно да се внася и произвежда в България от времето на бай тошо ......... другото лекарство за артрит още миналата седмица го пейстнах тук ....... внася се и до сега, макар, че често изчезва от аптеките и болните от артрит страдат...
- 1 like
Коментар
Коментар