Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Точно така.безработицата ще е ужасна.Затова сега бачкам на 200% щото после който оцелее.Хубавото е че нямам дългове които да ме съборят.Аз съм ди ок.
++++++++++++
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМоже и да не съм го казвал, но пак ще повторя - горещо сърце и хладен разум“Те също предприемат ирационални и панически действия, защото при движение от около 30% надолу на няколко от водещите индекси, тук определени модели избиват няколко стандартни отклонения, които са им заложени за стоп лосове. И при това положение се взема загубата, изчаква се да минат няколко дни и после се мисли”.
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=A6Tx...ehyfyA&index=9
".........I'd rather die than fade away
I read the rules
And yeah I know them
Still you ain't ever gonna
Make me play the game of".... Fear......
Може и да не съм го казвал, но пак ще повторя - горещо сърце и хладен разум
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
чета пресата тази сутрин и попадам все на интересни статии:
Japanese flu drug 'clearly effective' in treating coronavirus, says Chinafuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Нормално е транспорта да печели най-много сега! Това е пир по време на чума!
След настъпването обаче, на реалната криза, вдигането на безработицата и изчезването на Короната, всичко толкова ще се свие, че бранша ще започне да колабира!
Същото като хранителните магазини сега в БГ. Няма заведения, хората са си в къщи, ядат само от магазините, ядат повече, защото им е скучно....
Оборотите са в небесата......
Утре обаче идва колосалната безработица и криза, почва да се купува само най-необходимото, яде се в пъти по-малко....
Пълно свиване на продажбите!
Така и с товарния транспорт в САЩ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Че нали кризата в транспортния сектор предващаваше апокалипсиса.
Абе те там с теб се съобразяват.
Другите са мишки, нали .Last edited by X_Y; 19.03.2020, 08:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Нормално е транспорта да печели най-много сега! Това е пир по време на чума!
След настъпването обаче, на реалната криза, вдигането на безработицата и изчезването на Короната, всичко толкова ще се свие, че бранша ще започне да колабира!
Същото като хранителните магазини сега в БГ. Няма заведения, хората са си в къщи, ядат само от магазините, ядат повече, защото им е скучно....
Утре обаче идва колосалната безработица и криза, почва да се купува само най-необходимото, яде се в пъти по-малко....
Така и с товарния транспорт в САЩ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Че нали кризата в транспортния сектор предващаваше апокалипсиса.
Другите са мишки, нали .
Така и с товарния транспорт в САЩ!Last edited by X_Y; 19.03.2020, 08:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Хахахахахаха!! Абе Мишо чукни маркета на товарите да видиш цени.Полудяха цените.Сега ще жънем.За едни брадва за сруги сватба.В момента свалиха всички ограничения за каране за шофьорите на камиони.Всеки може да кара колкото може да издържи.Цялата нация в момента зависи от доставките на товари да не настане тотална паника.Батко ти днес букна товари на драйвърите си на по 5 $ на миля.Хахахаха!!Само днес влезе оборот акаунта ми почти 100 000 $.Айде сега бягай да спиш Мишо.
Другите са мишки, нали .Last edited by X_Y; 19.03.2020, 08:32.
- 1 like
Коментар
Коментар