If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Еййййй не е истина!
До вчера най-големите мечки продъниха форума да обясняват, че всичко са продали и чакат още по-ниски нива, а днес като им четеш постовете оставаш с впечатление че са най-върлите оптимисти. Да се чуди човек какво им става на тези хора
Аз пък смятам, че ще тестваме дъното от 260 на Софикс и не съм сигурен че това дъно ще издържи.
Океаните и моретата са виждали много потънали кораби с пробити дъна.
аз съм ти казвал, че ти като продадеш ракетата гаранция ще литне ...... до края на месеца ще отворя ново репо заради теб!!!
Аз пък смятам, че ще тестваме дъното от 260 на Софикс и не съм сигурен че това дъно ще издържи.
ок ....... започваме нова анкета ..... всеки дава прогноза за "на колко ще затвори софикс на 31.12.2020г." .... анкетата се затваря на 31.03.2020 г.:
майк флорида ...... под 300 пункта
полки .... над 540 пункта
три без коз ...... под 260 пункта
Ще ти махаме от ракетата
Абе как можа баш на дъното да продадеш
Хаха.. ти верно ли продаде Ужас.. дали е за купуване не съм сигурен.. но за продаване вече е късно!
Коментар