Утре още 2-3% нагоре и ще затвърдим тренда. Ясно е че продавачи липсват. Хора около мен дето с години не са търгували започнаха да купуват последните дни. А има позиции, които са супер подценени.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Много на голямо ги говориш, но нали знаеш, че по време на криза парите изчезват.Бруталното рали ми липсва
... купи си докато е време, че ще ревеш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Навсякъде има много пари.. и това е проблем.... не визирам шматките дето ще останат без работа. Успех
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
И така става но не бързам.Няма да се оправим за ден-два,а напротив всичко ще зазлее.Ще има фалити,безработица и още по-евтини артии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
благодаря ..... нека всички сме живи и здрави ..... останалото ще си дойде на мястото рано или късно...
всеки е такъв какъвто е ..... имам в предвид, че всеки си има неговите недостатъци и не е възпитано да се казва на някой какво да промени...
аз не искам нищо от теб ...... така, че настоявам за реципрочност...
наздраве на всички!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Но така изтърваш сигурни печалби от фонда...
Коментар
-
инди, колко камиона имаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Да, сгрешил съм.
Дори и мазохист не си.
Ясен си. Нямам повече въпроси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
То ако така чакаш, нищо няма да купиш, влизаш с някакви пари, ако падне добавяш, цените са приемливи повечето акции са на половин цена.. естествено няма да купуваш дървета .. и нещата ще излзязат!
Коментар
-
къде къде е по-лесно да върти геврека отколкото да следи котировките на фонда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Интересното е ,че в Сирия има само 1 заболял.Last edited by polki; 25.03.2020, 17:11.fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАбе, полкича днес май имаше имен ден, ако не се бъркам. Наздраве, полкич, да илядиш на Софикс, че и отгоре, пък ако може и една идея по-малко заядлив да си
всеки е такъв какъвто е ..... имам в предвид, че всеки си има неговите недостатъци и не е възпитано да се казва на някой какво да промени...
аз не искам нищо от теб ...... така, че настоявам за реципрочност...
наздраве на всички!!!fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
В грешка си.Рано е за покупки.Пазара ще е надолу.
- 2 Харесвания
Коментар
-
войната с пушки е демоде ...... модерно е да се замерят с вируси ...... не си ли разбрал още?!?!?!?
Коментар
Коментар