Отдавна не съм чел теоритична литература за движението на пазара , но доколкото си спомням на тази фаза й казваха коляне на прасетата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПепиии, умната..Помни ХДПАТ И МОСТ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Бруталното рали предстоихаха… не се сдържах
Да се бяхте усетили по-навреме в коя посока предстои.
Ти да не си третия ник на Пепи!Last edited by Три без коз; 26.03.2020, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, ти от тотото ли чакаш богатство..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Аз лично ще вкарам мин. 50к още до 10.30 в 4-5 позиции, но няма да ви кажа в кои
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
не няма
и след това ще ти дам отценка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Дрънкаш пълни глупости и защо го правиш незнам.хаха… не се сдържах
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДоволен съм, че последните 2 седмици пазарувах здраво, очаква се брутален ръст на фондовите пазари по цял свят, тъй като се наливат безпрецедентни количества пари. Става въпрос вече за десетки трилиони съвкупно!!! Отскока ще е невиждан, а до 3 месеца короната никой няма да я помни! Над 25° и е чаооо!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Утре БГ борсата ни ще отвори с такъв ГАП дето не сме виждали скоро!!!
и след това ще ти дам отценка
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
На шматките ще им светне лампата и желаещите да продават ще изчезна... а това е достатъчно.. , разбирам те, че искаш и тук да лапаш, и ако си бърз може и да ти се получи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Надявам се да си купувал здраво у чужбина, а не в Бг. Защото тук, ни трилиони, ни милиони ни постни пици. В чужбина може би.
ПС: Днес разкеших в чужбина. 3 дена брутално рали там ми се вижда малко в повече.
Коментар
Коментар