IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пет процента Америка нагоре вчера пазарувайте братя!

Коментар

• Мападона, по-полека, ще урочасаш и малкото хубаво ставащо тук..
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Утре БГ борсата ни ще отвори с такъв ГАП дето не сме виждали скоро!!!
        Само да не ни излъжеш ,че ще има двойка
        Надявам се си заредил добре пушките

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

С 86 хил болни оглавиха класацията,над тях е само Господ.
          А може би под тях...

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Излезе на български ..Тунел през въздуха..
            Мерси Тоше, не знаех. А и не ми е от четените до момента, Да се надяваме, че е преведена добре. Замонаших се в мойто село с дистанционно работно място и не знам дали ще я намеря скоро, надявам се да й дойде реда скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

И аз се позачетох нещо от старите майстори - и ще споделя нещо, което може да разкрие някои от мистериите на Ган, - усетих, че при него понятието "ъгъл" не е това което в геометрията наричаме ъгъл Когато той е говорил за ъгъл в анализите цена-време. е имал предвид тангенсът на ъгъла. Съществена разлика, за да бъде правилно четен. Но и това има логика - защото е разбирал ъгъла като височина (на цената) за определена дължина(на времето). Прави се грешката да се тълкува свободно Може би Ган не е знаел че се нарича тангенс, (а и не му е трябвало) което по никакъв начин не отменя достиженията му. Архимед също не е знаел какво се нарича интеграл, но е интегрирал свободно преди всички останали
              Излезе на български ..Тунел през въздуха..
              Last edited by Todor Sabev; 27.03.2020, 09:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Америка фРЪст!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Да видим днес дали няма да е черен петък за Дау.От полунощ затварят Ню Йорк и гвардията е стоварена в града а Калифорния затваря до началото на май.Интересно ще е ми се струва на борсата днес.Мирише ми на Черен петък .

Коментар

• Да видим днес дали няма да е черен петък за Дау.От полунощ затварят Ню Йорк и гвардията е стоварена в града а Калифорния затваря до началото на май.Интересно ще е ми се струва на борсата днес.Мирише ми на Черен петък .

Коментар

Аз лично ще вкарам мин. 50к още до 10.30 в 4-5 позиции, но няма да ви кажа в кои
                      Ще загубиш.Не бързай.

Коментар

Може и да съм Пепи, но кой точно Пепи малко хора са запознати. Може да ме наричате както си искате, НАЗДРАВЕ
                        п.п. Марадона е един и е най-великия, помнете го
                        Че не си пепи - не си! Пепи имаше специфичен стил, който го отличаваше, създаваше настроение, затова ни и липсва
                        ЗА Марадоната, като бях дете и аз си мислех че е уж голям, но откакто вкара фалшивият гол като баскетболист, вместо като футболист, просто го изключих от великите Особено след наглото му признание. Първо отричаше, после призна, че използвал ръката, но това било "божията ръка"., - малко палячо си пада, но из плажовте на латинска америка има много подобни

Коментар

това не е Пепи (за съжаление)
                          Може и да съм Пепи, но кой точно Пепи малко хора са запознати. Може да ме наричате както си искате, НАЗДРАВЕ
                          п.п. Марадона е един и е най-великия, помнете го

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

Незнам кое е по-добре... Да нямаш идея и да имаш пари, или да имаш идея, но да нямаш пари!
                            имам познат хвана 3,5 милиона евро от тото 2 ,5 заминаха за лоши инвестиции

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Явно не си нямаш идея за БФБ
                              Незнам кое е по-добре... Да нямаш идея и да имаш пари, или да имаш идея, но да нямаш пари!

Коментар

по твоя случай ще кажеме една готина мисъл на А.Костолани - който нема артии, когато падат, после ги нема и когато растат.!!!
                                .

Коментар

Working...
                                X