Пет процента Америка нагоре вчера пазарувайте братя!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Утре БГ борсата ни ще отвори с такъв ГАП дето не сме виждали скоро!!!
Надявам се си заредил добре пушките
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
С 86 хил болни оглавиха класацията,над тях е само Господ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Излезе на български ..Тунел през въздуха..
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
И аз се позачетох нещо от старите майстори - и ще споделя нещо, което може да разкрие някои от мистериите на Ган, - усетих, че при него понятието "ъгъл" не е това което в геометрията наричаме ъгълКогато той е говорил за ъгъл в анализите цена-време. е имал предвид тангенсът на ъгъла. Съществена разлика, за да бъде правилно четен. Но и това има логика - защото е разбирал ъгъла като височина (на цената) за определена дължина(на времето). Прави се грешката да се тълкува свободно
Може би Ган не е знаел че се нарича тангенс, (а и не му е трябвало) което по никакъв начин не отменя достиженията му. Архимед също не е знаел какво се нарича интеграл, но е интегрирал свободно преди всички останали
Last edited by Todor Sabev; 27.03.2020, 09:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
С 86 хил болни оглавиха класацията,над тях е само Господ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа видим днес дали няма да е черен петък за Дау.От полунощ затварят Ню Йорк и гвардията е стоварена в града а Калифорния затваря до началото на май.Интересно ще е ми се струва на борсата днес.Мирише ми на Черен петък.
Коментар
-
Аз лично ще вкарам мин. 50к още до 10.30 в 4-5 позиции, но няма да ви кажа в кои
Коментар
-
Може и да съм Пепи, но кой точно Пепи малко хора са запознати. Може да ме наричате както си искате, НАЗДРАВЕ
п.п. Марадона е един и е най-великия, помнете го
ЗА Марадоната, като бях дете и аз си мислех че е уж голям, но откакто вкара фалшивият гол като баскетболист, вместо като футболист, просто го изключих от великитеОсобено след наглото му признание. Първо отричаше, после призна, че използвал ръката, но това било "божията ръка"., - малко палячо си пада, но из плажовте на латинска америка има много подобни
Коментар
-
това не е Пепи (за съжаление)
п.п. Марадона е един и е най-великия, помнете го
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Незнам кое е по-добре... Да нямаш идея и да имаш пари, или да имаш идея, но да нямаш пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Явно не си нямаш идея за БФБ
Коментар
-
по твоя случай ще кажеме една готина мисъл на А.Костолани - който нема артии, когато падат, после ги нема и когато растат.!!!.
Коментар
Коментар