If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Полки, ти явно си забравил, че 3 години пускам материали как Централни банки купуват и трупат злато- резерви..Според теб за какво са тези резерви..
Прегледай назад в темата и виж , че и Сърбия е купила 31 тона злато..Ето няколко такива статии..
Киро, аз ти цитирах статия в която ясно ти е написано, че преди половин година Сърбия е купила 9 тона злато за средна цена $1500/унция и по този начин златния им резерв е станал 30,4 т.
Киро, ако искаш прегледай назад темите и покажи някакъв надежден източник, че Сърбия е купила 31 тона злато за последните 6 месеца!!!
Киро, в посочените линкове няма нито дума за Сърбия!!!
Изглежда какъв смислен дебат търсиш когато наричаш продавачите Ахмаци от 550 пункта......а сега 420......Верно големи ахмаци...[/QUOT
Първо съм поздравил купувачите на АКЦИИ и в следващите седмици по някои позиции съм си дал технически нива които ако не са -би трябвало(според мен) да са близо до дъна .Софикс се сгромоляса с толкова и благодарение на разпиздването на Доверие-там свалям шапка на ПРОДАЛИТЕ. За мен всички които така рзпродават около дъна са Ахмаци .Точка
При сценарий на продължителна криза, Дойче Банк очаква 10% спад на икономиката в Германия през 2020 г., 14% във Великобритания, 15% в Италия, 18% в Испания. 13.3% в цялата Еврозона, почти 8% в САЩ. Възстановяване - през втората половина на настоящата година и през 2021 г.
Всеки вижда че софикс тръгва надолу когато тези 3 акции тръгват надолу когато са си направили върха -Януари 2018-Софикс не успя да направи нов връх по линейна графика(не съм сигурен по Candlestick) защото беше започнало сгъването на Софарма -за което евала на пичовете -така се прави Продават се Върхове-и не се сещам още кого сгънаха Монбат ли Планината ли -Графиките които си показал отразяват %измененние а не абсолютното.
ПП най високата цена на ПИБ е януари 2018-6,26, УСПЕХ .И всичко дотук написано от теб и мен е отговора защо не пиша често-няма смислен дебат в темите- а смисления е да се гледат ГРАФИКИ И да се обсъждат .Пак успех
Изглежда какъв смислен дебат търсиш когато наричаш продавачите Ахмаци от 550 пункта......а сега 420......Верно големи ахмаци...
Полки, ти явно си забравил, че 3 години пускам материали как Централни банки купуват и трупат злато- резерви..Според теб за какво са тези резерви..
Прегледай назад в темата и виж , че и Сърбия е купила 31 тона злато..Ето няколко такива статии..
остави го този с одеалото ...... виж, че го боли главата и не знае къде се намира...
не съм съгласен, че софикс следва много точно трите спекулански акции (ПИБ, ХИМ, ЦКБ) и правят едновременно дъна и върхове
гледай ПИБ
[ATTACH=CONFIG]n3570216[/ATTACH]
върха е на 02,05,2017 г. при 6,10 лв./ак. ...... върха при Софикс 730 пункта е на 15,08,2017 г. или цели 100 дни по-късно => тогава ПИБ е паднала на 5,30 лв/ак.
при второто тестване на върха при софикс 720 пункта в началото на февруари 2018 г. => ПИБ се търгува на 5,60 лв./ак. ..... докато един месец по-рано се е търгувала на 6,20-6,30 лв./ак.
ето ти и ЦКБ-то да видиш как се предствяше спрямо Софикс:
[ATTACH=CONFIG]n3570218[/ATTACH]
Ма ти мене май не ме слушаш какво ти приказвам
Всеки вижда че софикс тръгва надолу когато тези 3 акции тръгват надолу когато са си направили върха -Януари 2018-Софикс не успя да направи нов връх по линейна графика(не съм сигурен по Candlestick) защото беше започнало сгъването на Софарма -за което евала на пичовете -така се прави Продават се Върхове-и не се сещам още кого сгънаха Монбат ли Планината ли -Графиките които си показал отразяват %измененние а не абсолютното.
ПП най високата цена на ПИБ е януари 2018-6,26, УСПЕХ .И всичко дотук написано от теб и мен е отговора защо не пиша често-няма смислен дебат в темите- а смисления е да се гледат ГРАФИКИ И да се обсъждат .Пак успех
И не ти говоря кой повече или по малко пада и качва спрямо софикс а КОГА правят едновременно дъна и върхове .Така че съветвам някой който дава прогнози за Софикс колко щял да бъде еди кога си -да се научи да прогнозира тези 3 акции кога изтича ВРЕМЕТО на покачването или спада им -Софикс ги следва много точно тях .Успех
не съм съгласен, че софикс следва много точно трите спекулански акции (ПИБ, ХИМ, ЦКБ) и правят едновременно дъна и върхове
гледай ПИБ
върха е на 02,05,2017 г. при 6,10 лв./ак. ...... върха при Софикс 730 пункта е на 15,08,2017 г. или цели 100 дни по-късно => тогава ПИБ е паднала на 5,30 лв/ак.
при второто тестване на върха при софикс 720 пункта в началото на февруари 2018 г. => ПИБ се търгува на 5,60 лв./ак. ..... докато един месец по-рано се е търгувала на 6,20-6,30 лв./ак.
от край време двете банки и флагмана падат повече от софикс когато пазара е надолу ........ съответно поскъпват повече от софка когато пазара е нагоре...
погледнах ти хисторито, но нито 2018 си писал тук, нито 2017 си писал за акции ....... вълнувате повече форекса ..... успех на онзи фронт...
Ти какво очакваш ,да тракам и лая ,като оня с пръчката ,който благодарение на два три Инвестиционни ахмаци взе че стана Национален герой във форума .И не ти говоря кой повече или по малко пада и качва спрямо софикс а КОГА правят едновременно дъна и върхове .Така че съветвам някой който дава прогнози за Софикс колко щял да бъде еди кога си -да се научи да прогнозира тези 3 акции кога изтича ВРЕМЕТО на покачването или спада им -Софикс ги следва много точно тях .Успех
Визирах акциите които графиката на Софикс следи с почти най голяма точност -двете банки и "флагмана"
'.
от край време двете банки и флагмана падат повече от софикс когато пазара е надолу ........ съответно поскъпват повече от софка когато пазара е нагоре...
това купуване в края на тримесечиаята е от както свят светува (от поне 15 год., де) ........ а в последните години не се прави защото по-голямата част от средствата са насочени към външни пазари...
тандемче, къде беше последните години???
Визирах акциите които графиката на Софикс следи с почти най голяма точност -двете банки и "флагмана"
'. А иначе съм тук ,но влизам с коментар около дъна и върхове(според мен )-това постоянно плямпане както обичат повечето не е за мен .Успех
DAX е вече с ръст 20% от дъното! Китай показват добро възстановяване!
ако не април, то май месец и при нас ще започне възстановяването за ужас на балет "апокалиптика" (шунката, майк флоридов, три без картони, джони-бравата, лесбос, бота12345...., и цялата пасмина)
2018 при Върхове по всички позиции -всякъкъв вид фондове,ИП,Индексчии се потрошаваха да купуват акции в края на тримесечието -ПЪЛНА ПРОФАНЩИНА-която продължава и сега -при Дъна(според мен) най вероятно ще продават -баси та,,,ка .Който им поверява средства на тези Некъдърници няма акъл за 5 пари. Пю
те върховете бяха 2017
това купуване в края на тримесечиаята е от както свят светува (от поне 15 год., де) ........ а в последните години не се прави защото по-голямата част от средствата са насочени към външни пазари...
Коментар