If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако някой може да се върне март-април 2008 г., да каже кой тогава предвиждаше и позна за голямата криза която идва? ...
Изглежда не си бил сред спекулантската общност през 2007а Че то това го знае всеки минал през мелницата - самият шеф на кфн по онова време се опита да изкаже предупреждание, че акциите са понадутички Дори шефът на голям борсов ИП("инвестиционен посредник"), който му правеше компания тогава, още по-смело оприличи борсата на тенджера под налягане. Имаше и брожение сред инвеститорите тогава по този въпроси
Ако някой може да се върне март-април 2008 г., да каже кой тогава предвиждаше и позна за голямата криза която идва? Със сигурност Плевнелиев не е бил сред тях, не помнв за Джим Р. (на него винаги му се привиждат кризи и все инвестира в Азия). Когато много гласове, особено като на Сталина, Плевнелиев, Джими почнат да говорят, че идвала най-страшната криза, по-лоша от 29та и т.н., значи може би не идва такава криза, а може даже и да няма криза...това е моят прочит.
При мен е фифти-фифти, Кире
Паживем увидем, както казваше оригиналния Пепи Да е жив и здрав където и да е
Помниш какво каза веднъж Влади Панев в опит да цитира Костолани - "ако не расте, ще падне"
Е вече има и трети вариант "съмнително", както цитира Киро в една друга тема преди малко
При мен е фифти-фифти, Кире
Паживем увидем, както казваше оригиналния Пепи Да е жив и здрав където и да е
Помниш какво каза веднъж Влади Панев в опит да цитира Костолани - "ако не расте, ще падне"
Батя, давай пиши добри новини хвали си шитовете..Ти нали все така ги пробутваш на новобранците.. Батинка как са твоите репа..Колко останаха и ще ги удържиш ли..Да не мислиш нови да вземеш- нали си много рисков играч..КНСБ изброи над 63 големи и средни предприятия, ударени от кризата
Абсолютно правилно, ако капитализацията на БФБ беше поне 10 % от БВП, можеше да се каже че има нещо общо с икономиката на страната, ама да заема 0,0..нещо си е просто подигравка с една от най - жалките прослойки на населението, а именно от т. нар БГ инвеститори , или онези които се присмиваха на хората че държали депозити и купували имоти вместо да се набият на БФБ , онези на които служителите на СФАРМ им продадоха безплатните си акции между 4 и 3.5 лв.
Други примери няма да споменавам че ме е жал просто да обясня как финансово уж неграмотните продадоха на БГ тарикатите.
Хахахахахаха!!! Кокко правилно им го каза на борсовите уж тарикати.Тия същите лапни-шарани дето ми разправяха колко щял съм да спечеля от борсата ако съм инвестирал повече пари а не да купувам имоти.Хахахаха!! Жалки нещастници заслепени от алчност и умопомрачени от една борса направвена да ги обере по чисто български всриант.Евалата на измислилите схемата как да приберат парите на наивниците-алчняци.Тия същите дето ми говереха че съм изтървал влака.Ха сега тия нещастници да ми кажат къде им са печалбите и дали не им се стопиха паричките.Мълчат и гледат треперещи екраните,а можеха сега да са с кеша в ръце и след време когато всичко се размаже да купуват акции на стотинки.Мислех да вкарвам повече пари на бфб,но с времето разбрах,че не може да се правят големи ръстове и затова погледнах към американската борса.12 години я чакам да се насере за да вляза и момента дойде.Положението което е САЩ в момента ме навява на мисълта че Дау е твърде вероятно да падне и под 15000.Само за една седмица регистрираха 4 милиона безработни.Не вярвах но е истина че хладилните ремаркета стоят до болниците и товарят в тях труповете.Много скоро заразените ще са над 1 000000.Никакви трилиони и помощи няма да спрат пътя на Дау надолу.Когато стигне около 15000 тогава ще направя първите покупки и ще изчакам ,защото никой не може да каже къде ще спре.Отворих си акаунт и го заредих с пари.Сега ще чакам.На бфб ще си помисля колко пари да вкарам понеже не ми е важно,но пък ще имам повод да поглеждам във форумчето и да се забавлявам с новоизлюпените глупаци.Радвам се че вместо да набия половин милион в скапани артии на бфб накупих имоти по южното черноморие и сега като пич си почивам в който си искам апартамент на морето.Царска работа.Тая година дали ще има или няма туристи дреме ми на дедовия,но важното е че кеша ми е в ръцете и гледаме мача спокойно.
Коментар