Утре да понаваксаме едни 3-4% ъп, а?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Има ли криза? За да дойде първо банките трябва да почнат да си искат парите, но с тези отсрочки, няма как да има криза.
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...vyrshi-302368/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Важното е да се изпълно последното условие и то не по селски, а чатпат в приемлива форма, с приличен смокинов лист прикрито.
А тази внезапно променена позиция и бързане за до края на Април си мисля че не може ей така да е от нищото, що ли ми се струва че е получил някакъв нишан за това отвън...
Правилно отбеляза за Шенген като пример дето ЕС не спазва собствените си правила, сега е момента да покаже че не е така. Напоследък е доста атакуван ( с основание) че принципите му за солидарност и т.н. са само на думи и сега е момента да демонстрират че не е така и че ЕС още работи с приемането на България и Хърватия в чакалнята, точно по време на св.криза.
Още повече че нищо не рискуват с 2 малки и фискално стоящи много по добре държави от повечето в сегашната ЕЗ.
Отказа би бил скандален щом са изпълнени критериите и много би увеличил евроскептицизма. Надали го искат...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Краят на икономиката тип 20 век. Нова тип бизнеси и начини на опериране4 ще са тези, които ще властват отсега нататък.
https://www.investor.bg/bloomberg-tv...20-vek-302352/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти
Нямам, дано направиш 20 % във вторник....Сигурно ще ги направиш.....Щото някои още сънуват 5 лева...Поздрави!
Ма не е в това въпроса...ма айде да не се разпростирам че салатата е готова и ме канят за обедна дезинфекция на гдп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
сега започна сагата с еврозоната ..... те в шенген не ни искат (където няма никакви облаги за нас), а как ще ни вкарат в еврозоната където "ще се вържем към централния паричен поток" и ще потече "рога на изобилието"?!?!?!?
А тази внезапно променена позиция и бързане за до края на Април си мисля че не може ей така да е от нищото, що ли ми се струва че е получил някакъв нишан за това отвън...
Правилно отбеляза за Шенген като пример дето ЕС не спазва собствените си правила, сега е момента да покаже че не е така. Напоследък е доста атакуван ( с основание) че принципите му за солидарност и т.н. са само на думи и сега е момента да демонстрират че не е така и че ЕС още работи с приемането на България и Хърватия в чакалнята, точно по време на св.криза.
Още повече че нищо не рискуват с 2 малки и фискално стоящи много по добре държави от повечето в сегашната ЕЗ.
Отказа би бил скандален щом са изпълнени критериите и много би увеличил евроскептицизма. Надали го искат...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДържавата на тиквата ще "инвестира" чрез ББР в най-добрата банка с най-коректните мажоритари и готово...
пп Дали новият член на надзора на ББР е случаен ( махнат от ПИБ, щот съгрешил) ..???
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСлед тази неочакана новина за ЕРМ 2 и въпреки кратките седмици за търговия, май Софикс 500 няма да е пречка за изкачване?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
И аз не мога да повярвам, поне преди ни лъжеше за след година, сега ей го къде е края на Април....нека пак да ни излъже....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Никога не казвай Никога!
И на мен не ми се вярва защото е прекалено хубаво, но .. чета си аз новините на Инвестора от седмицата, че по някога нямам време и виждам това:
България още не е поискала отлагане на членството в ERM II
И сега вече ми се връзва с изцепките на Борисов за кандидатура още в края на този месец!
Брех, викам си.. може ли след като биковете на БФБ изядохме толкова торби сол, сега да ни се случат и някой наистина хубави неща..
на кой да вярвам??? ...... на политика или на банкераfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Шенген е без значение, и това се вижда по време на криза, обратното е Еврото за нас, пак се вижда, че ни е нужно точно сега. И аз не му вярвам на БМБ, но защо точно сега ще ни лъже за пореден път, при все че е непопулярно и без това? Все пак сме и в комплект с Хърватска, ако не стане, няма да сме само ние прецакани
сега започна сагата с еврозоната ..... те в шенген не ни искат (където няма никакви облаги за нас), а как ще ни вкарат в еврозоната където "ще се вържем към централния паричен поток" и ще потече "рога на изобилието"?!?!?!?
9 месеца не можем да се справим да изпълним исканията на ЕЦБ относна една бг банка ...... а днес 4ерешаря тържествено обяви, че исканията са изпълнени на 70% ....... търсеха се 263 млн.евро х 70% = 184 млн.евро ...... остават 80 млн.евро според 4ерешаря, макар, че всички знаем, че целта беше с 200 млн.лв. да се увеличи капитала на банката...
интересно ми е как ще се увеличи капитала на ПИБ с 160 млн.лв. за 2 седмици ....... е на този въпрос някой да ми отговори?!?!?!?
Last edited by polki; 12.04.2020, 03:28.fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никога не казвай Никога!
И на мен не ми се вярва защото е прекалено хубаво, но .. чета си аз новините на Инвестора от седмицата, че по някога нямам време и виждам това:
България още не е поискала отлагане на членството в ERM II
И сега вече ми се връзва с изцепките на Борисов за кандидатура още в края на този месец!
Брех, викам си.. може ли след като биковете на БФБ изядохме толкова торби сол, сега да ни се случат и някой наистина хубави неща..
Коментар
Коментар