IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Никога не казвай Никога!
    не веднъж съм цитирал тази максима и ми е любима, но...

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

И на мен не ми се вярва защото е прекалено хубаво, но .. чета си аз новините на Инвестора от седмицата, че по някога нямам време и виждам това:
    България още не е поискала отлагане на членството в ERM II

И сега вече ми се връзва с изцепките на Борисов за кандидатура още в края на този месец!
    Брех, викам си.. може ли след като биковете на БФБ изядохме толкова торби сол, сега да ни се случат и някой наистина хубави неща..
    интервюто вече го пусках тук и е от преди 2 седмици ..... за ЕЗ след 8-мата минута ........ „Не са реалистични сроковете за присъединяване към ЕРМ2 ........ Отлагане до 2021 г. няма да бъде фатално“, заяви управителят на Българска народна банка Димитър Радев пред Нова телевизия .

на кой да вярвам??? ...... на политика или на банкера
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Шенген е без значение, и това се вижда по време на криза, обратното е Еврото за нас, пак се вижда, че ни е нужно точно сега. И аз не му вярвам на БМБ, но защо точно сега ще ни лъже за пореден път, при все че е непопулярно и без това? Все пак сме и в комплект с Хърватска, ако не стане, няма да сме само ние прецакани
      нали това ти разправям ....... ББ обеща да влезем в шенген преди 11 години ...... веднъж викаше "влизаме" ...... след това викаше: "за какво да влизаме" ...... и така вече гледахме 101 епизода...

сега започна сагата с еврозоната ..... те в шенген не ни искат (където няма никакви облаги за нас), а как ще ни вкарат в еврозоната където "ще се вържем към централния паричен поток" и ще потече "рога на изобилието"?!?!?!?

9 месеца не можем да се справим да изпълним исканията на ЕЦБ относна една бг банка ...... а днес 4ерешаря тържествено обяви, че исканията са изпълнени на 70% ....... търсеха се 263 млн.евро х 70% = 184 млн.евро ...... остават 80 млн.евро според 4ерешаря, макар, че всички знаем, че целта беше с 200 млн.лв. да се увеличи капитала на банката...

интересно ми е как ще се увеличи капитала на ПИБ с 160 млн.лв. за 2 седмици ....... е на този въпрос някой да ми отговори?!?!?!?
      Last edited by polki; 12.04.2020, 04:28.

Коментар

Никога не казвай Никога!
        И на мен не ми се вярва защото е прекалено хубаво, но .. чета си аз новините на Инвестора от седмицата, че по някога нямам време и виждам това:

И сега вече ми се връзва с изцепките на Борисов за кандидатура още в края на този месец!
        Брех, викам си.. може ли след като биковете на БФБ изядохме толкова торби сол, сега да ни се случат и някой наистина хубави неща..
        Само да те подсетя брат,че никиту Василев има още 6мил кеш обещани от чужденци при нов рейтинг на България при влизането в чакалнята...та хайде мача е честито!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Батя, седи мирен, че имам още кеш
          Слушал ли си песента на Георги Станчев -"Ти ужасно закъсня"
          https://www.youtube.com/watch?v=GoGRSj8FVGE

Коментар

Никога не казвай Никога!

И аз не мога да повярвам, поне преди ни лъжеше за след година, сега ей го къде е края на Април....нека пак да ни излъже....

Коментар

Никога не казвай Никога!

Батя, седи мирен, че имам още кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

БМБ поне 100 пъти обявяваше, че влизаме в шенген ...... защо сега си мислите, че ще влезем в еврозоната от втория път?

не казвам, че никога няма да влезем в ЕРМ2, но съм на 100% сигурен, че това няма да се случи този месец
                Никога не казвай Никога!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                  .. Измислили са нещо. Какво? .
                  Национализация - днес на мимовете,а утре ако е успешна (а тя ще е ...) и на другите шитове!

Най-жалкото е,че "спекулантите на бфб" с дясно мислене ( по презумция не могат да бъдат с Ляво) се радват на чисто комунистическа мярка и си въобразяват,че ще ближат филия с мед!

Но карай да върви - живота не винаги е злопаметен особено когато става дума за вързване на пернишкия - пардон,българския -водопровод към язовир Искър - т.е еврозоната щото там в момента давали пари.Ам' кога почнат да вземат?!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Шенген е без значение, и това се вижда по време на криза, обратното е Еврото за нас, пак се вижда, че ни е нужно точно сега. И аз не му вярвам на БМБ, но защо точно сега ще ни лъже за пореден път, при все че е непопулярно и без това? Все пак сме и в комплект с Хърватска, ако не стане, няма да сме само ние прецакани
                    Някъде четох, че дори да подадем документите заедно с Хърватия, това не означава, че ще ни разглеждат заедно, а напротив - поотделно. Внезапната промяна от "гроздето е кисело", до "еврото е супер" според мен се дължи на намирането на решение за последната пречка пред ЕRM-2 - решение на капиталовите проблеми на едната от двете банки, посочени от ЕЦБ. Измислили са нещо. Какво? Скоро ще разберем. Може би тия рокади в ББР малко преди да "изгори" Мавродиев не са били случайни, а и самата му смяна и тази на борда на банката може също да са били планирани предварително? Малко преди това сериозни промени имаше и в ръководството на последната проблемна банка. Така, че ще видим. Че ще подадем документи - това е ясно и е сигурно, но как ще погледнат на тях от другата страна е по-интересно...
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

БМБ поне 100 пъти обявяваше, че влизаме в шенген ...... защо сега си мислите, че ще влезем в еврозоната от втория път?

не казвам, че никога няма да влезем в ЕРМ2, но съм на 100% сигурен, че това няма да се случи този месец

Коментар

Няма какво да се чете, това приемане е закъсняло поне с 5-6 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ами не ама никой не ги е питал...
                          А унгарци , поляци ,чехи , и всички богати северни народи....и какво се получава германци и холандци да плащат за южняците...А корона облигациите отпадат....А за бг има други пари от ЕС..Референдум....ТрЕбва....
                          не требва, трабява БМБ да се покаже като държавник и десен и да удари всички в земята, особено останалите дясни, които ако той ни вкара в Чакалянята, тяхната роля се обезсмисля

Коментар

Няма какво да се чете, това приемане е закъсняло поне с 5-6 г. Сега сме пакет с Хърватска, влизането ни в Чакалнята тярбва да е безусловно. И Хърватите ли са глупави да влизат там?
                            Ами не ама никой не ги е питал...
                            А унгарци , поляци ,чехи , и всички богати северни народи....и какво се получава германци и холандци да плащат за южняците...А корона облигациите отпадат....А за бг има други пари от ЕС..Референдум....ТрЕбва....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ама чети де......
                              От ЕЦБ ,Италия иска да изкупят облигациите и а плащането от ЕС....Та Тиквата иска да бъде получател а България донор.....?
                              Няма какво да се чете, това приемане е закъсняло поне с 5-6 г. Сега сме пакет с Хърватска, влизането ни в Чакалнята тярбва да е безусловно. И Хърватите ли са глупави да влизат там?

Коментар

Какво да ги питаме, какво им е на тях. Вземали са си стотиците милиони евра кредити, похарчили са си ги, и сега ще има да си ги дължат вечно, ние като нямаме да дължим каква ни е файдата?
                                Ама чети де......
                                От ЕЦБ ,Италия иска да изкупят облигациите и а плащането от ЕС....Та Тиквата иска да бъде получател а България донор.....?

Коментар

Working...
                                X