Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа не са ни отказали ЕРМ2?
Не ще да е механизмът!
По мое мнение там се чака ходът за изпълнение на капиталовите изисквания, пък тогава ще се вземе отношение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Днес ме съмнява да може го раздвижиш колкото вчера.
Обаче забавно бе по близо до 400 какви класически изпълнения имаше - поне 2 убедени панирани мнения мярнах че търговията трябва се спре и държавата не прави нищо по въпроса...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ти нещо се обърка с Вожда ми се струва.Ти ставаш за смях,защото си доста ограничен да не видиш какво лошо се задава.Не си мисли,че нещата приключиха и спада ще е до тук.Само след отчетите за 1-то и 2-то тримесечие интусиазма ти напълно ще изчезне и загубите ти ще бъдат размазващи.Аз каквото съм казал преди време се случи и парите ми са в сметката с твоите къде са ? Твоите са в тъпи артии които ще се обезценят още повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеМомчета, хайде загрявайте пръстчетата, че да раздвижим маркета накъдето трябва..... оставете ги Вожда, Коза, Трола и компания да ближат дълбоки рани...
Обаче забавно бе по близо до 400 какви класически изпълнения имаше - поне 2 убедени панирани мнения мярнах че търговията трябва се спре и държавата не прави нищо по въпроса...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ти нещо се обърка с Вожда ми се струва.Ти ставаш за смях,защото си доста ограничен да не видиш какво лошо се задава.Не си мисли,че нещата приключиха и спада ще е до тук.Само след отчетите за 1-то и 2-то тримесечие интусиазма ти напълно ще изчезне и загубите ти ще бъдат размазващи.Аз каквото съм казал преди време се случи и парите ми са в сметката с твоите къде са ? Твоите са в тъпи артии които ще се обезценят още повече.
Или викаш сал един гол сап стига..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
Ти до вчера рева по цял ден,че бруталното рали тепърва предстоой.Да не би чужденците да се блъскаха на бфб?За теб щом смяташ,че идва спад е най-добре да спре' да си
губиш времето с форума.Да не станеш като вожда и строла за смях.Колко жалък и нещастен трябва да е чоовек да си губи времето по цял ден и да троли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Има една петлогия, където много добре е описана българската народопсихология и отношението на българите към акциите.
Без чужденци нищо не става.
губиш времето с форума.Да не станеш като вожда и строла за смях.Колко жалък и нещастен трябва да е чоовек да си губи времето по цял ден и да троли.Last edited by 0; 15.04.2020, 09:14.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Има хора с по 500к в акции и това е нормално... но твоята глава дето не е виждала 5к през живота си няма как да го разбере... ти си мислиш, че всички са като теб..тъжно, но вярно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
А аз по 40на бона.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
За някои вече е факт, аз добавям по 20на бона всеки ден отгоре.....
Коментар
Коментар