При Ойл -37 за барел за БФБ трябва да е супер
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Прецаканата, мажи ските, за да си подготвена!
Успех в слалома!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Остави тия за 4-5 месечни бебенца, дай 10 годишната поне да видим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Виж ти работа,.. то в късия нямало мерaклии, . Явно играчите са я преценили посоката
Успех в слалома!
Коментар
-
Остави тия за 4-5 месечни бебенца, дай 10 годишната поне да видим....
Преци, това вица на вечерта ли бе.... такъв шорт скуиз ни чака че ум ще ни зайде, . Явно играчите са я преценили посоката
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТака като гледам графиката корелацията не е толкова зле
ps. А Всяка разпродажба на късия фонд на Никиту, ще генерира нови покупки на артии
Нетна стойност на активите BGN 142 177.46
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение...Там достигна рекордни нива, а тук даже не достигна 1000..Това е изключение от правилото
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз мисля, че няма никаква корелация между ДАУ и БФБ..Там достигна рекордни нива, а тук даже не достигна 1000..
Да разбираме ли. че ти се иска индексът да пада, докато Дау расте, въпреки, че знаем, че държиш по некое книжле ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, мечтите и надеждите са безплатни, а живота е друго нещо..Да сме живи и здрави да видим..
- 1 like
Коментар
-
Малко съмнително ми изглежда такава безметежна V форма на мечи пазар, ама нейсе - дори и да си права - не виждам как това би се транслирало тук на бфб, корелациите им с дъртия са нищожни.
Виж ако някой отвън налее 10-20милки при Никиту ще стане друга работата, ама шансовете за това са....
ps. А Всяка разпродажба на късия фонд на Никиту, ще генерира нови покупки на артииLast edited by precakanoto; 20.04.2020, 19:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Кире, ако с карантина 0,5, то без карантина 0,3. Малко зависи от нас. Оптимистичното е, че старият Дау май удари дъното при 18500 и не мисли да се връща под него, Така ми изглежда на мен, имайки предвид началната фаза на "опашката"-C(със или без фундамент)
Виж ако някой отвън налее 10-20милки при Никиту ще стане друга работата, ама шансовете за това са....
Коментар
Коментар