Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
За пореден път си прав.Какво става с теб човече? Поумняваш с всеки изминат ден.Поздравления!
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеГолямото реване тепърва предстои!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ами в САЩ какво идва,не реване ами ритуално сепуко.Трильоните много бързо свършиха.. Ще ви занулят в БГ тъй да знаеш.Тук поне ни раздават пари по сметките заради кризата.В БГ кога ще ти дадат пари ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Виждам,виждам тук какво идва.Голямото реване идва.Повече носни кърпички си пригответе
.
Last edited by Grosss; 21.04.2020, 19:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак е колеги оптимизма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Ташунка лупкаме ги !Няма да се плашиш, пролет е, а идва и лято, кьорава мечка няма да остане
.Голямото реване идва.Повече носни кърпички си пригответе
.
Коментар
-
Не знам какво имаш предвид под заварено положение ? Фондовете дадоха акции срещу, които получиха дялове от фонда. Та Василев беше казал ние получаваме кошница от акции и връщаме пак акции. Това по отношение на фондовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак е колеги оптимизма?
Няма да се плашиш, пролет е, а идва и лято, кьорава мечка няма да остане
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
И аз така помня, но май ги поставиха в заварено положение, може и да бъркам за завареното пошожение.
Коментар
-
По спомен Ники Василев беше казал, че уговорката с фондовете е за кошница от акции. Някой да ме поправи ако греша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениене помня дали се е коментирало - кошницата от акции - от всички налични от софик или по усмотрение ?
Коментар
Коментар