Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСъздавам нова тема за оптимизЪма, защото това си бе място за комуникация за всичко(чат на форума) - админите явно са заети, а не може без нея!!!
следят само да се спазва правата/партийната/ линия
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнениемакар че лятото в темата за Неохим му писах стара истина: Човек, уверен в своята правота, от себе си не вижда по-далеч. Отговори ми, че не греши.
Който между впрочем ви описва по перфектен начин теб и подобните ти !
Учете икономика и тогава елате да говорим.А не да бягате от конкретика и да пишете евтини опорки,
на които вече и бабите не вярват.
За Неохим не знам какво си ми казвал,но там направих двуцифрен % печалба с дивидента.
Същата работа като тоя ****** интата в Атерата.Идва и ме обвинява,че съм познал
..като същия тоя прогнозираше " над 10,80 до 25.03" за МСН, а.сега е 9.40.
Та, кои сте вие?нямате нивото да критикувате.
Last edited by petrg5s; 28.04.2023, 09:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Мани ме мен, аз съм "основател" * , но когато си забравя паролата слагам - + или *, не бягам от писанията си, грешни или не. Днес сгреших - оспамих темата, за да отговарям на будофил, но там не се толерира чуждо мнение, макар че лятото в темата за Неохим му писах стара истина: Човек, уверен в своята правота, от себе си не вижда по-далеч. Отговори ми, че не греши.
*основател е човек с осн.образование
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Интересно ми е ти, какво четеш, защото твърденията ти в различни теми, както забелязах, изобщо не са верни.
*основател е човек с осн.образование
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар