Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ALFA Разгледай мнение
Нека пуска цифри човека. Не можеш да го спреш. Повече цифри - по-малък ефект
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеKiro, цитирането на чуждо мнение не доказателство. Важно е какво мислиш ти. В момента можеш да намериш най-различни прогнози от голям брой авторитети, които се различават съществено. Как решаваш на кой от всичките авторитети да се довериш? Според мен избираш тази прогноза, която отговаря на вътрешните ти нагласи и после смело развяваш въпросният авторитет като знаме и доказателство. Според мен в момента е трудно да се направи категорична прогноза, камо ли с точност до една десета от процента. Има голяма степен на несигурност как ще се развият основните търговски партньори, каква ще е психологическата реакция на икономическите агенти и какво ще бъде отношението на България към цикличните дефицити. За съжаление е много вероятно да има някакво желание да се свие дефицита, който не е страшен защото е цикличен а не структурен. Според мен гледайки излишната консервативност на финансовото министерство то ще се бори за минимални дефицити. Но теб това няма да те вълнува. Ако свият дефицита ще ревеш защо има голям спад на БВП. Ако го оставят по-висок ще ревеш кой ще им плаща дълговете. Долу горе като историята с корона вируса. Ако няма мерки за борба с вируса защо мрат хора. Ако има мерки и има малко умрели защо забавихте икономиката. Но да се върна към това което ме провокира. Всяка категорична прогноза в този момент е пресилена. Преди два дни пусна едни цифри а днес други. След седмица ще пуснеш трети. Тази категоричност не я разбирам изобщо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХари, ти пак си тук да ни веселиш и размиваш..Викаш този е преподавател и не разбира..Може ли да ти подсетиш ти кой си, че толкова си мислиш, че разбираш..
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Твоя мизерен кеш накрая ще то стигне само за салфетки.... и най много за тоалетна хартия.... чао и не забравяй утре да гледаш маркета!!!
С удоволствие ще гледам поевтиняването на артиите.
Ще ревеш с всичка сила!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ама нидьеййй!
Яко Ъп, а!
Ще ревеш като магаре и ще фърляш артиите като салфетки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALFA Разгледай мнение
В грешка си, Много преди да цъфнеш на хоризонта, имаше форумен участник, който пусна тоя лаф. Както и срещуположния - "загробване на кеша"В момента си в тази партерна позиция - загробване на кеша
В партер си ти и другите набълбукани като теб.
Но това си е ваш проблем разбира се!
Коментар
-
Думата "апокалиптос" е мой патент!В момента си в тази партерна позиция - загробване на кеша
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Някои компании ще скочат с поне 30-40% до Септември, утре ще видиш как се случват нещата, а до Септември как се изкарват яки кинти!!!
Яко Ъп, а!
Ще ревеш като магаре и ще фърляш артиите като салфетки.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Няма мач!
Ще има голям рев!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Не съм сигурен кои ми са по смешни - апокалиптосите или антиподите им с пяната на устата....и двата вида са забавни, ма повече май досадни
Коментар
Коментар