Колко години съм загубил на това рахитно бфб вместо да инвестирам където се правят пари.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеYes Yes Yes !!!! Първата ми закупена акция на американския пазар днес направи до тук 70% ръст а от както съм я купил даде до тук 160 % . Big game!!! Yes yes yes !!
И една акция си е акция, особенно като е от фонда на чичо Бъфет....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Нищо не може да изчистиш, народа си сака Цар ако не Цар поне Генерал.
Генералите са на мода днес - президент, премиер, Мутафчийски, даже и Данчо М. произведоха
Време е да се промени чл.1 - генералска република.
- 1 like
Коментар
-
Е поне съм почнал да се доизкажем.
И накрая получава Падишах и свитата му . Е може и да се появи и некое Дуче, ама и то крадливо.
Публикувано във факти.бг: Доган се сдоби с ново пристанище чрез измама
Всички отговорни институции мълчат ли, мълчат
https://fakti.bg/razsledvania/480804...e-chrez-izmama
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение... за всеки (хайде да не е за всеки, но за едни 95% без вътрешнярите) влязъл в последните 3 години на БФБ, това е било време на загуби. Изключвам и тези, които хванаха дъното (сигурно 4-5 човека) с някакви кинти. Като си гледам средните цени на закупеното в последните 3 години на БФБ, без да броя една акция, всичко друго е на минус към момента - по-малък, по-голям, но минус. А от началото на годината съм на екселски плюс...Според Инфосток имам +3.08% от създаването на портфейла (по-точно от момента, в който почнах да го траквам там - есента на 2016 г.). Изобщо нямам представа как се стига до тоя резултат, при положение, че имам "зелена" реализирана доходност, но по-голяма "червена" нереализирана доходност и то с доста. Според моята методология (екселска) резултатът ми е -0,5%, което представлява разликата между преведените от мен средства по сметката на ИП и текущия ми баланс. При тая т.нар. методология не третирам получените дивиденти като "мои пари", защото ако ги добавя и тях отивам на едни -10%.
Завършвам тая тирада с думите, че ясно осъзнавам, че и за мен БФБ е загубено време въпреки дребната доходност (при това екселска). И ако емитентите не се вземат у ръце и държавата не спре с безобразията си, нищо добро не ни чака тук, особено с повишаването на финансовата култура на българите и с навлизането на услуги, улесняващи инвестирането навън. Това не е въпрос на оптимизъм или песимизъм, въпрос е на воля, разбиране и нормалност.
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда САЩ и ЕС върнаха - явн при нас батаците са ужасно големи за какъвто и да е ентусиазъм.... От друга страна ето кинти има и днес записват от Телелинк...И аз го гледам шоуто с Телелинк днес и между другото то маскира факта, че имаме доста хубав оборот на бекграуд - над 1 млн. Доста компании се тръгуват с обеми и дори няма пакетни глупости на нек'ви безумни холдинги.
Иначе не искам да те разочаровам, ама парите от оборота на Телелинк не влизат на борсата, а излизат. Собствениците кешират, а който посреща предлагането, той да му мисли какво ще прави акциите после.Last edited by unsworth; 08.06.2020, 17:19.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И накрая получава Падишах и свитата му . Е може и да се появи и некое Дуче, ама и то крадливо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение"...От дъното има само един път - нагоре."
Успех на биковете!!!
И в същото време Дау върна 50% от дъното си - да живее герП, да живее генералгоджи с лизинг за 109 000 лева, да живее безимотния черешар, който живее безплатно в апартамент с наем от поне 3000 лева месечно, да живее БХ, който се кълне, че ни къща, ни любовница има (а около него странно поизмират разни хора като Мишо Бирата или шефчето на Агромах, който разкри за любовните му отношения с кмета на Симитли, чийто син е депутат от герП), да живее пиарката Севда с мъж по бордовете и къща, купена със спестяванията на майка ѝ от закуски, да живее най-прекрасната и доходоносна борса БФБ, да живее......! Който не печели на БФБ, е ахмак, лузър, тулуп, олигофрен и червена гнида - да продава и да се маха, тук е смао за професионалисти. Слава, трижди слава!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Момче, ти не разбра ли, че живеем в превзета държава, която се управлява задкулисно ? Не в еврозоната, ами и в Г-7 да ни приемат е все тая докато не се изчистим от тая крадлива,уродлива и мафиотска пасмина !
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар