Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНай-тъмно е преди зазоряване!
Успешна седмица, месец и година на малкото останали бикове на БФБ!
- 1 like
Коментар
-
Изпратиха 227 млн. евро Най-много идват от Германия Трябва да бъде направена преоценка на помощите, каза финансистът Румен Гълъбинов Емигранти изпратиха на своите б....
About this website
trud.bg
Парите от емигранти намаляха с 25% - Труд
Изпратиха 227 млн. евро Най-много идват от Германия Трябва да…
Коментар
-
България с очакван спад на БВП от 7.1% по последната прогноза на ЕК. Леко подобрение спрямо прогнозата им отпреди 3 месеца, когато прогнозираха -7.2%. Q1, Q2 и Q3 са по-слаби от очакваното, но Q1 се оказа по-силно и компенсира.
Значително влошени прогнози за държавите, разчитащи на туризъм: Португалия, Хърватска, Франция, Италия. Гърция е единственото изключение. Влошена картина и за Еврозоната, макар Германия да се държи на ниво.
Да припомня, че актуализацията на бюджета предвиди спад от 3.6% на БВП, което е очевидно неадекватно спрямо данните за вече 6 месеца и прогнозите на ЕК и МВФ. По ниско БВП означава по-малко пхриходи, съответно по-голяма нужда за финансиране, съответно повече дълг.
Време е за поредна актуализация (вече трета).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНай-тъмно е преди зазоряване!
Успешна седмица, месец и година на малкото останали бикове на БФБ!
Коментар
-
Warren Buffett's Berkshire buys Dominion Energy natural gas assets in $10 billion deal
It's the first major purchase from Berkshire since the coronavirus pandemic and subsequent market collapse in March.
About this website
CNBC.COM
Warren Buffett's Berkshire buys Dominion Energy natural gas assets in $10 billion deal
Коментар
-
https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...ala-si-307505/ - ПИБ успешно увеличи капитала сиМненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Само не знам и двамата ли имаш предвид марадона и хари кейн? Може някой да пропускам
- 1 like
Коментар
Коментар