Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Прогноза за населението на България, BIRN - the Balkan Investigative Reporting Network
https://balkaninsight.com/…/bulgaria-writes-new-chapter-in…/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДопреди време основните ми притеснеия за БФБ бяха лошите мажоритари и липсата на дивиденти. Отскоро обаче вече проблем номер 1 ми е дали, кога и кого пълното момче и бухалката му от "независимата съдебна система" ще решат да ударят на борсата. А най-лошото е, че не се закачат гнилите ябълки на БФБ, а избирателно несъгласните с тях политически субекти. Това ме накара да се отдръпна за първи път от 9 години. Дано се вразумят малко, че не виждам как може някой друг да ги стресне. Значи не е търговия с влияние министър-председател да спира проверки в частно дружество, но се търси такова в президенството. Цяла България видя злата, пистолет и пари, но се влиза отново там. Онзи ден слушам, че влизали и в потърпевшия от Еврото. Ужас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРекорден брой фалити в САЩ за 2020 година ...
Това е списък на крупни ритейлъри, които са обявили закриване: ....
И ТОВА ИДВА..
сега е времето да си напазаруваш евтино фирми, имоти и пазарен дял.
Човечеството няма да изчезне.
Кое е новото сега ? Винаги има кризи през десетина години.
Приземи се ниско, изчакай бурята да мине и се възползвай от възстановяването, когато почне.
В месеците на пандемия 25 човека добавиха $255 млрд. към богатството си
Пример със Юнилевър, мега хищник, притежава над 400 други качествени компании.
Last edited by hazard; 10.07.2020, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Той трябваше по закон да издаде указ но не беше посочено срока....можеше да го бави с години....а като отмени собствения си указ Гешефта не е прокурор и попита КС едновременно за това ... ?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не знам дали е възможно това. Помня че като го назначаваха, Президентът беше безпомощин или поне аз така разбрах. Доколкото знам, Гешефта е неприкосновен до края на мандата му. А както е тръгнал, на БФБ ще останат само Булгартабаци и тем подобни приближени до ДПС компании. Всички останали ще са затворили бизнеси, дивиденти, изгубили пазари и т.н.
Няма ли някой по-запознат да сезира европейска прокуратура ли, нещо да се направи против тези безобразия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРекорден брой фалити в САЩ за 2020 година:
1. Victoria's Secret е обявила финансов банкрут.
2. Zara е затворила 1200 магазина.
3. Ла Шапел 4391 закрити магазина.
4. Шанел спира производство.
5. Патек Филип прекратява производство.
6. Ролекс също.
7. Nike натрупа финансов дълг 23 милиарда долара и подготвят втора вълна на уволнение.
8. Gold's gym са в банкрут.
9. Основателят на AirBnb е направил изявление, че поради пандемията 12 години усилия в бизнеса са били унищожени за 6 седмици.
10. Дори Starbucks са обявили затваряне завинаги на 400 свои обекта.
11. Nissan Motor Co. обсъждат закриване на своите предприятия в САЩ.
12. Най-голямата компания по автомобили под наем Hertz е подала декларация за финансов фалит. На тази компания принадлежат също Thrifty and Dollar
13. Самая крупная грузоперевозочная компания (Comcar) объявила о своем банкротстве - у них 4000 грузовиков.
14. JC Penny обявява банкрут, обсъжда се закупуването за 1 долар от Amazon
15. Най-големият търговски център в Америка Mall of America е прекратил изплащане на ипотечния си кредит.
Предполага се, че през 2020 година ще бъдат закрити от 12 000 до 15 000 розлични магазини.
Това е списък на крупни ритейлъри, които са обявили закриване:
- Gap
- Bath & Body Works
- Forever 21
- Walgreens
- GameStop
- Pier 1 Imports
- Nordstrom
- Papyrus
- Chico's
- Destination Maternity
- Modell's
- Bose
- Art Van Furniture
- Olympia Sports
Статистиката е само за САЩ.
И ТОВА ИДВА..
Това инфо го публикувай всеки божи ден, но актуализирано с нови фалити, барем на некои им уврат мозъците за кво иде реч
Коментар
-
Рекорден брой фалити в САЩ за 2020 година:
1. Victoria's Secret е обявила финансов банкрут.
2. Zara е затворила 1200 магазина.
3. Ла Шапел 4391 закрити магазина.
4. Шанел спира производство.
5. Патек Филип прекратява производство.
6. Ролекс също.
7. Nike натрупа финансов дълг 23 милиарда долара и подготвят втора вълна на уволнение.
8. Gold's gym са в банкрут.
9. Основателят на AirBnb е направил изявление, че поради пандемията 12 години усилия в бизнеса са били унищожени за 6 седмици.
10. Дори Starbucks са обявили затваряне завинаги на 400 свои обекта.
11. Nissan Motor Co. обсъждат закриване на своите предприятия в САЩ.
12. Най-голямата компания по автомобили под наем Hertz е подала декларация за финансов фалит. На тази компания принадлежат също Thrifty and Dollar
13. Самая крупная грузоперевозочная компания (Comcar) объявила о своем банкротстве - у них 4000 грузовиков.
14. JC Penny обявява банкрут, обсъжда се закупуването за 1 долар от Amazon
15. Най-големият търговски център в Америка Mall of America е прекратил изплащане на ипотечния си кредит.
Предполага се, че през 2020 година ще бъдат закрити от 12 000 до 15 000 розлични магазини.
Това е списък на крупни ритейлъри, които са обявили закриване:
- Gap
- Bath & Body Works
- Forever 21
- Walgreens
- GameStop
- Pier 1 Imports
- Nordstrom
- Papyrus
- Chico's
- Destination Maternity
- Modell's
- Bose
- Art Van Furniture
- Olympia Sports
Статистиката е само за САЩ.
И ТОВА ИДВА..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Интересно какво би станало ако Президента отмени указа за назначаването на Гешефта ,вече от няколко места се говори....?
Няма ли някой по-запознат да сезира европейска прокуратура ли, нещо да се направи против тези безобразия!Last edited by 15%; 10.07.2020, 14:49.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДопреди време основните ми притеснеия за БФБ бяха лошите мажоритари и липсата на дивиденти. Отскоро обаче вече проблем номер 1 ми е дали, кога и кого пълното момче и бухалката му от "независимата съдебна система" ще решат да ударят на борсата. А най-лошото е, че не се закачат гнилите ябълки на БФБ, а избирателно несъгласните с тях политически субекти. Това ме накара да се отдръпна за първи път от 9 години. Дано се вразумят малко, че не виждам как може някой друг да ги стресне. Значи не е търговия с влияние министър-председател да спира проверки в частно дружество, но се търси такова в президенството. Цяла България видя злата, пистолет и пари, но се влиза отново там. Онзи ден слушам, че влизали и в потърпевшия от Еврото. Ужас...
Коментар
-
Допреди време основните ми притеснеия за БФБ бяха лошите мажоритари и липсата на дивиденти. Отскоро обаче вече проблем номер 1 ми е дали, кога и кого пълното момче и бухалката му от "независимата съдебна система" ще решат да ударят на борсата. А най-лошото е, че не се закачат гнилите ябълки на БФБ, а избирателно несъгласните с тях политически субекти. Това ме накара да се отдръпна за първи път от 9 години. Дано се вразумят малко, че не виждам как може някой друг да ги стресне. Значи не е търговия с влияние министър-председател да спира проверки в частно дружество, но се търси такова в президенството. Цяла България видя злата, пистолет и пари, но се влиза отново там. Онзи ден слушам, че влизали и в потърпевшия от Еврото. Ужас...Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Аз просто не мога да търпя една шайка крадци да ме управляват .Теб щом ти е добре ги търпи
Публикувал съм 1 снимка на 1 книжка с малко описания за кво иде реч в нея, прескочи до съседната тема и хвърли едно око, темата е Обратно броене до ERM 2 за правителството на БорисовLast edited by Асо Пика; 10.07.2020, 14:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Като си отишъл навън по кадърен ли си станал?
Аз преуспявам и тук, без връзки и гръб. Не усещам нужда от реализация зад граница. Нищо не ми пречи да живея добре тук. Чудя ви се на прогонените, що си мислите че там някой мете за вас и що си мислите, че като минете границата ставате милионери. Човек е еднакво способен независимо от местонахождението си. Да, навън имаме по високи шансове, но това е ако си кадърен, само не ми казвайте че сичката емигрантска сган е читава.
Никой никого не е гонил, правото на свободно предвижване важи за всеки, ако не живее в соц затвор.
Хиперлицемерно е да направиш страната на затвор, след световен натиск да се освободим и да имаме право да излизаме и това право същите надзиратели да го нарекат "прогонване".
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Означава такива като мен .Хора прогонени от една шайка и така вече 30 години .Всеки ден ви се чудя как шайката ви клати а вие търпите
Скоро ще играе сопата
Аз преуспявам и тук, без връзки и гръб. Не усещам нужда от реализация зад граница. Нищо не ми пречи да живея добре тук. Чудя ви се на прогонените, що си мислите че там някой мете за вас и що си мислите, че като минете границата ставате милионери. Човек е еднакво способен независимо от местонахождението си. Да, навън имаме по високи шансове, но това е ако си кадърен, само не ми казвайте че сичката емигрантска сган е читава.
Никой никого не е гонил, правото на свободно предвижване важи за всеки, ако не живее в соц затвор.
Хиперлицемерно е да направиш страната на затвор, след световен натиск да се освободим и да имаме право да излизаме и това право същите надзиратели да го нарекат "прогонване".М.... . ш..... ..й.о!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар