IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • А аз казах ли ви, че най-важното събитие, за което трябваше да се кръстим да се случи беше ЕРМ2 и Банковия. Защото дори и протестите започнаха оттам, когато стана ясно, че влизаме и че ПРОМЯНАТА Е НЕИЗБЕЖНА. Б-я беше без посока цели 13 г., без визия. За разлика от вас от отдадох заслуженото на БМБ, и на двамата трима, които работиха да се случат нещата с ПИБ, с всичко около ЕРМ2, когато всички скачахте, че не трябвало да влизаме, първо трябвало корупцията да оправим. БМБ имаше шанса за рестарт, но само ако ме четеше и беше направил пълно разпускане на ГЕРB и правителството и да беше съставил експертно с цел приемане на Еврото и преструктуриране на икономиката за новите пост-Ковид реалности, с нов тип инвеститори, ново образование, нови бизнес модели, нов тип работни места и т.н.
    Дори това изтупване на Експат дългия и част от тези процеси, защото вичко което е нередно, грозно трябва да се прекъсне. Същото беше и с Лотарията - представяте ли си да сме в Еврозоната с тази епидемия от талончетата и деградиралите типове, които ги търкаха с кафето сутрин
    Б-я вече има ясен път, Чакалнята е гаранция че тръгваме по пътя на промяната. Ще ставаме част от Еврозоната - една от най-силните икономически групи, трябва съответно превеждане на икономиката, работната сила, финасовите системи за нуждите на това. Еврозоната за разлика от наркомансия ЕС е там където са парите и истинското движение на капитали, защото капиталите следват валутата, а не изпразнениете от съдържание евро ценности.
    Ще оправят и пенсионните не бойте се. Да не мислите, че това с кухите дружества с по 300 милиона капитализация и 20 акционера ще продължи или че на БФб ще има такива цени като при ПИБ примерно.

    Коментар


    • Пичове казах ви че Б.Б е бита карта сега го тресе шубето и скоро ще получи така жадуваната народна любов

      Коментар


      • MEPs to discuss democracy, rule of law, fundamental rights in Bulgaria

        MEPs will hold a meeting on the recent developments in Bulgaria with the country’s Deputy Chief Prosecutor, Ms Filipova, Deputy Prime Minister for Judicial Reform and Minister of Foreign Affairs, Ms Zaharieva and Deputy Minister of Justice, Ms. Ahladova. Representatives from the Council of Europe's Venice Commission and Group of States against Corruption, European Economic and Social Committee and the Commission will also take part in the discussion. Furthermore, MEPs will hear from Bulgarian civil society representatives and a journalist.

        The meeting will take place on Friday 28.8. from 9.00 until 13.30. It will be held partly remotely and in camera

        https://www.europarl.europa.eu/news/...ts-in-bulgaria
        +
        https://www.banker.bg/obshtestvo-i-p...4HxH9QimYl3uEo

        Коментар


        • ОСТАВКА ---ВМЕ.....и Твойта......

          Коментар


          • Сега остава оберфюрера да се появи с агитационните материяли и шоуто е гарантирано.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

              Тук сте ми много интересни Едните викат, че стържем по дъното, а другите тепърва чакат дъното А вземете да се разберете как точно стоят нещата
              Голем сеирджия си,на другите им се плаче.....само на тебе не ти пука колко струва лука.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

                Чекаме 6-те милиона дяла от Ехпат, да започнат, да рисуват дъното...
                Тук сте ми много интересни Едните викат, че стържем по дъното, а другите тепърва чакат дъното А вземете да се разберете как точно стоят нещата

                Коментар


                • Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                  Малее-не давате да се постват линкове ли бе >>>>>>>>>>>пуууууу
                  https://www.actualno.com/politics/ep...s_1494169.html

                  Коментар


                  • Малее-не давате да се постват линкове ли бе >>>>>>>>>>>пуууууу

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                      914лв. оборот в Софикс до 13:00 часа....такъв"рекорд" поне аз не помня....
                      Чекаме 6-те милиона дяла от Ехпат, да започнат, да рисуват дъното...

                      Коментар


                      • Докато не се изгонят мутрите които управляват БФБ, посердниците, пенсионнте, които за 20 г. не се научиха какво е борса и как трябва да се подхожда, които при топ новина от влизане в ЕРМ2, Банков съюз - не могат да привлекат инвеститори, а дори напротив, предизвикват с действията си отлив и затваряне на позиции и бягство от БФБ, говори, че БФБ и посредниците се управляват много зле. Има само две думи МУТРИ ВЪН!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                          914лв. оборот в Софикс до 13:00 часа....такъв"рекорд" поне аз не помня....
                          Момчета не си губете времето на БФБ.Казвам ви го приятелски.Търгувайте на големите борси ако искате да правите нещо.БФБ е една илюзия.Много бавно се развиват нещата от купуването на дадена акция до излизането на прилична печалба от нея.Да не говорим за ликвидноста че е никаква.

                          Коментар


                          • Тонка, хубаво си постнал, за да ги видим тия убавци, дето единият вика, че при младия пазар, само нагоре знаели какво е.
                            Оня младият пазар на 7 г. само нагоре, а сега млад ли е или не е вече 13 г. само надолу, само дисконтиране, дисконтиране и пак дисконтиране на цените, та станахме единствената борса в момента в света, която е дисконтирана още от предната криза, вкарани рискове за Ковид, за мажоритари, за БМБ, за трета световна и т.н. Млад ли е или не тоя пазара на 20г. щото тези от интервюто са и от оня празар и от сегашния един и същи Мутри, и за 20 г. не се научиха, и все ще са млади и неопитни. Затова и борсата не върви.
                            Какво казва единият: нямало предлагане, големи пакети липсвали. Не знам това смешно ли е, нелепо ли е? Другият казва, дайте ми оферта за 50,000 лв. и знам какъв ще е пазара за седмици и месец напред. Димек ако някой дойде с пакет за проажба на 50,000 броя акции, като вчера при ПИБ, тоя млад и неопитен за 20 г. посредник, знае, че пазара ще пада, а другият, че нямало пакети..а как да има, като като се появи пакет и почва изнудването и пазара само пада. Как да се появят пакети на пазара падащ 13 г, постоянно дисконтиращ всякакви рискове. бай Груйо иска пакети от Албена на 15 лв., а как да има пакети на такива цени? откъде да дойдат? някой да почне да ви подарява акциите и дялове от дружества направо, както искахте при ПИБ на пазарни цени цели 20-40% от банката ей така някой да ви дава..на коя борса така дават акции и пакети за без пари? Вдигнете цените и търсете пакети тогава.
                            та така, затова няма инвеститори...вече 20 г. все млади и ненаучени

                            Коментар


                            • ИСТОРИЧЕСКИ ДАННИ СОФИКС до14:00 часа
                              2020-08-26 434,740 0,24% 914,000

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

                                Сделки:21 Оборот:12 646 ....
                                Песимиста:По-лошо не може да стане...
                                Оптимиста:Може,може.....
                                Каква е разликата между оптимиста и песимиста ?
                                Песимиста е добре информиран оптимист

                                Коментар

                                Working...
                                X