Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Не че може да послужи като индулгенция на такъв куц кон като нашата борсова администрация и регулатори...
German Audit Regulator Traded Wirecard Shares During Probe
The head of a top Germany regulator traded shares of Wirecard AG while he oversaw a probe of the company’s auditor, raising fresh questions about Germany’s handling of one of its biggest corporate scandals.
Ralf Bose, the head of Apas, a German government agency that oversees auditors, said during a parliamentary hearing into the Wirecard scandal held late Thursday that he bought shares of Wirecard in April—a few months before the company’s collapse—and sold them the following month.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Има такива на Експат.
Но аз не се изразих правилно. Въпросът ми трябваше да бъде "защо няма световен ETF, търгуван на БФБ". Данъчно много би облекчило хората с българско гражданство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВ интерес на истината ми е крайно любопитно защо няма ЕТФ с чужди акции на БФБ. Сигурно има някакви регулаторни пречки.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВ интерес на истината ми е крайно любопитно защо няма ЕТФ с чужди акции на БФБ. Сигурно има някакви регулаторни пречки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАбе що за хора са тези дето сключват сделки за 10-20-30 лв.? Каква пък ще е тая далавера, кво пък ще е това инвестиране!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
НЕ стига че на борсата е пълно със салфетки, а и още много салфеткаджии искат кинти.
Та нали банките дават евтини пари?
Защо им е БФБ. ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И тези обещават 15% дивидент !
Та нали банките дават евтини пари?
Защо им е БФБ. ?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Да, но обещаваха по 18 процента дивидент..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКъде ще съхраняват кюлчетата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е как да няма волатилност, не занулиха ли акциите на Меком, Императора им яде попарата там !
Това беше шегичка разбира се. Винаги е добре да има нови фондове и инструменти на пазара.
Коментар
Коментар