If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изгледах Терзиев на Диджитал съмит-а
Надявам се новия варненски кмет да е поне наполовина визионер като него
Ако София беше листната на борсата, сега акциите и щяха да са по 2
Добрата новина е, че варненския кмет нямало да измисля топлата вода, а ще се колаборира с терзиев и ще използва системата на новата софийска администрация за дигитализация
Един вид и във Варна ще берем плодове от визионерството на Терзиев
Само в този форум може да се охрактеризира 10-то поколение ДС кадър като "визионер"
Отделно....на думи всеки може и нискоинтелигентните най-лесно се лъжат.
Нека видим делата пък тогава
Дай карта по кметове на общини, по мнозинство в общинските съвети, а защо не и по кметства. Тази е подвеждаща. Един социолог го отбеляза вече.
По спомен от всички 265 общини в България, герб печелят в 105, дпс в 46. В малките населени места, където държавните служители гласуват под строй, ще има поне още 4 години некадърно гербаджийско управление. Лошото е, че народопсихологията е гербаджийска, дори е сред другите бои кметове и общински съветници.
Дай карта по кметове на общини, по мнозинство в общинските съвети, а защо не и по кметства. Тази е подвеждаща. Един социолог го отбеляза вече.
Всичко което не ни отърва е подвеждащо
А тея социолози хвани единия ,удари другия.И всички са "независими"
А победители няма при такава активност..В държавата на маймуните всичко е "ала-бала", и буквално и преностно .
Не знам дали е заради началото на края на партията на българския Ал Капоне от Банкя или не, но боба ми подсказва, че оптимизма на бфб ще се завърне скоро
Или както каза Смилов: Герб си задържа Източна Румелия, но загуби тежко в Княжеството
Не знам дали е заради началото на края на партията на българския Ал Капоне от Банкя или не, но боба ми подсказва, че оптимизма на бфб ще се завърне скоро
Или както каза Смилов: Герб си задържа Източна Румелия, но загуби тежко в Княжеството
Там римляните в с.Мечка, с. Буковлък и др. имат основна електорална тежест. За съжаление, когато се прибирам виждам основно възрастни хора и римляни... Жалко градът е уреден и просторен - хора няма вече
Коментар