Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДали ще стигнем 1500 сделки днес?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
XOM, CVX, T, VZ... кажи колко ти трябват?
О, пардон, това не е за темата оптимизъм на БФБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Точно така се прави !Според мен и пилетата ще обърнат посоката най малкото заради дивидента, 4% дивидентна доходност кой ти ги дава !
О, пардон, това не е за темата оптимизъм на БФБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение4 мечки нокаутирах
...ако са те шамаросалиLast edited by malkia Muk; 12.05.2021, 13:06.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение4 мечки нокаутирахСпоред мен и пилетата ще обърнат посоката най малкото заради дивидента, 4% дивидентна доходност кой ти ги дава !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнениеВ смисъл, човекът се ебава с всички във форума много качествено
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеДори бъгавия AI има право на съществуване!
В смисъл, човекът се ебава с всички във форума много качествено, може пък някакво study/социален експеримент да прави пича, за което евалата.Last edited by Yolo; 12.05.2021, 00:45.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Да, Хари, така е моето момче.
Хари, знам че никога не отговаряш на никой, защото според мен си бот с изкуствен интелект, и то доста добър при това, но ако се абстрахираме от факта, че реално си AI писано най-вероятно на Питон, би ли споделил своята професия/занаят/призвание или с други думи с какво се занимаваш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАйде, Тех акциите яко разкешване ги чака. Ръст при банките до края на годината. С толкова много пари и имоти и кредити ще са нагоре и ще бъдат платени. На БФБ няма Тек акции, но това не значи, че набедените за такива Лещерко, ТСБ и СГЩ няма да бъдата разкешени - надути плондери.
Хари, знам че никога не отговаряш на никой, защото според мен си бот с изкуствен интелект, и то доста добър при това, но ако се абстрахираме от факта, че реално си AI писано най-вероятно на Питон, би ли споделил своята професия/занаят/призвание или с други думи с какво се занимаваш?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеА дано утре деня за акции в комбинация с първия работен ден на новото правителство да ни донесе Софка на едни +3%!М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
Коментар