Първоначално изпратено от gujo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеАгресивният бик днес ще нокаутира ли някоя мечка ?
Коментар
-
"Фич" вярва, че еврофондовете, включително трансферите от бюджета на ЕС за 2021-2027 г., както и тези от NGEU, може да повишат растежа от прогнозираните за 2021 г. 3.4% на 4%-5% през 2022-2025 г."
"Неуспехът да се формира правителство след изборите през април създава възможност за продължаване на политическата несигурност, но това няма да доведе до значителни промени в ключовите икономически политики. Ангажирането с благоразумни фискални и макро политики, както и въвеждането на еврото се радват на широка и устойчива подкрепа, а никоя от спечелилите популярност партии, борещи се със сегашния елит, не търси промяна на отношенията с ЕС.""
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Само се гъбаркате с Агресивният бик,никой никого не изгърбва .Важното е да има блясък в очите и шум в ушите.
нооо и след празниците ще е опция
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Аз изгърбих три бика докато се каниш
Т.е. два сигурни. а третият е на път.Last edited by Grosss; 29.04.2021, 16:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеВикам и днес да изгърбим някоя мечка
Т.е. два сигурни. а третият е на път.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение"СЕГА": Приходите от данъка "Дянков" съвсем пресъхнаха...
Преди около 10 г. точно този данък ме "ядоса" и ме накара да обърна очи към БФБ...
Благодаря г-н Дянков...!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
"СЕГА": Приходите от данъка "Дянков" съвсем пресъхнаха...
Преди около 10 г. точно този данък ме "ядоса" и ме накара да обърна очи към БФБ...
Благодаря г-н Дянков...!Vanitas vanitatum...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеВ един момент ще свършатNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПродавачите край нямат!!!!!!!
Коментар
Коментар