IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gujo Разгледай мнение
    днес щее червено,да не кажа кафяво
    Защо мислиш така, Гуджо. Обикновено сме обратно на другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
      Агресивният бик днес ще нокаутира ли някоя мечка ?
      днес щее червено,да не кажа кафяво

Коментар

• Агресивният бик днес ще нокаутира ли някоя мечка ?

Коментар

• "Фич" вярва, че еврофондовете, включително трансферите от бюджета на ЕС за 2021-2027 г., както и тези от NGEU, може да повишат растежа от прогнозираните за 2021 г. 3.4% на 4%-5% през 2022-2025 г."

"Неуспехът да се формира правителство след изборите през април създава възможност за продължаване на политическата несигурност, но това няма да доведе до значителни промени в ключовите икономически политики. Ангажирането с благоразумни фискални и макро политики, както и въвеждането на еврото се радват на широка и устойчива подкрепа, а никоя от спечелилите популярност партии, борещи се със сегашния елит, не търси промяна на отношенията с ЕС.""
          Дневник - Най-важното и най-новото, Всичко за парламентарни избори 2021, Избрано съдържание от България и света, Новини, Анализи, Видео, Фотографии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Само се гъбаркате с Агресивният бик,никой никого не изгърбва .Важното е да има блясък в очите и шум в ушите.
            Не се габаркам, набих 2 бика, На третия не ми се получи - ниска ликвидност имаше там.
            нооо и след празниците ще е опция

Коментар

• Какво става с тоя ИХБГ да не е решило да си сменя собственикът?

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение

Аз изгърбих три бика докато се каниш
                Т.е. два сигурни. а третият е на път.
                Само се гъбаркате с Агресивният бик,никой никого не изгърбва .Важното е да има блясък в очите и шум в ушите.
                Last edited by Grosss; 29.04.2021, 16:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                  Викам и днес да изгърбим някоя мечка
                  Аз изгърбих три бика докато се каниш
                  Т.е. два сигурни. а третият е на път.

Коментар

• Еми, това е
                    Държавната банка се върна към раздаването на едри съмнителни заеми с 19 млн. лв. за свързана с Младен Михалев фирма

Коментар

• Викам и днес да изгърбим някоя мечка

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                        "СЕГА": Приходите от данъка "Дянков" съвсем пресъхнаха...

Преди около 10 г. точно този данък ме "ядоса" и ме накара да обърна очи към БФБ...
                        Благодаря г-н Дянков...!
                        Аз пък никога не съм имал депозит - всичко винаги е било в акции, имоти и злато. Кеш по разплащателна - да, но депозит - нивгаш Но пък си уцелил момента де, което е 90% от успеха - само напред и нагоре и оттук насетне!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• "СЕГА": Приходите от данъка "Дянков" съвсем пресъхнаха...

Преди около 10 г. точно този данък ме "ядоса" и ме накара да обърна очи към БФБ...
                          Благодаря г-н Дянков...!
                          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                            В един момент ще свършат
                            Тоя момент го чакаме от апогея на никсъна насам, ама уви, все надир, надир и пак надир. Е, читавите като чезето са си ъп, и то с много, атерата си дава, за разлика от пишман адсица на евереста, някои завъртяха кинти от Халтура и т.н. Та шитовете са си шитове, но има и бисерчета - за съжаление, повечето бисерчета са на пределна цена...
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• В един момент ще свършат

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Продавачите край нямат!!!!!!!
                                Уж продават. Виж оборотите.

Коментар

Working...
                                X