Първоначално изпратено от zlatna treska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЕхеее, чак трейс и градус вдигат.... Само Сектата остана..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕх колко е хубаво Тиквата да не е на власт !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеКрасота!
[ATTACH=CONFIG]n3762810[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеЕхеее, чак трейс и градус вдигат.... Само Сектата остана..Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бог да го прости Кристиян Таков, каза го по друг повод, но ще го перифразирам "ЗА БФБ слънцето вече е изгряло… Ще се става!"
https://pravosadiezavseki.com/2016/0...btIpUHHD5W6Or4
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
С 10 млн ще обереш пода на борсата и ще питаш за още толкова....
Само те да влезнат тук и Софикса ще мине поне руския индекс, а що не и още. Потенциала за растеж е огромен. аз съм заредил от 2009та и чакам...
има няколко акции , които според мен се търгуват на реална цена, ами останалите що растеж що хляб има не ми се мисли, че политам в една друга реалност ! в един момент ще настане "голямото купуване"...кой колко свари- 2-3 седмици грух-грух
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Явно не си чел европейска директива през живота си. Не си строил къща, лафка за сандвичи не си отварял. Регулациите са направени с цел да има корупция. Тези 150 хил. лв. от малкия и среден бизнес за "конференцията" от кое перо идват.
Toвa e пopeднaтa инвecтиция нa гoлям aмepиĸaнcĸи тexнoлoгичeн гигaнт, ĸoятo зaoбиĸaля Бългapия. Πpипoмнямe, чe пpeз минaлaтa гoдинa Місrоѕоft избpa Гъpция, зa дa влoжи 1 млpд. eвpo в изгpaждaнeтo нa виcoĸoтexнoлoгичeн цeнтъp зa дaнни и пpeвpъщaйĸи южнaтa ни cъceдĸa в peгиoнaлeн oблaчeн xъб.
https://www.economic.bg/bg/a/view/am...yfLAS1ijfozj9M
- 1 like
Коментар
Коментар