If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много предпазливо си се метнал на тредна значи
При мен доходността вече свети на +146% ! Знам че звучи невероятно, честно казано и аз не съм се надявал на такова нещо в началото на годината, но смелия ливъридж в точния момент + нацелване на най-горещите позиции ми се получи чудесно този път
Все пак си го изчаках търпеливо цели 3 г. и на инат не се отказах от БФБ
Е много различен тип инвеститори сме ! Аз съм консервативен дивидентаджия и не ползвам ливъридж ! Доволен съм на такива ръстове !
При мен доходността вече свети на +146% ! Знам че звучи невероятно, честно казано и аз не съм се надявал на такова нещо в началото на годината, но смелия ливъридж в точния момент + нацелване на най-горещите позиции ми се получи чудесно този път
Батя, недей така, че сега от завист някои хора няма да мигнат цяла нощ, дано поне не пропуснат да си пият хапчетата
Захарни заводи АД-Горна Оряховица представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 23-06-2021 г. в гр.Горна Оряховица-5100. На ОСА е гласуван дивидент за 2020 г. в общ размер на 1760992.17 Размер на дивидента за една акция бруто - 1760992.17 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.158 (само за акционери физчески лица) лв.
защо ли всички в ЕС дръпнаха, па ние гмуркаме под вода. ...
Чичо ти май има бизнес с психотропни вещества... или краде по европрограми. Всички без Германия и сателитите и са назад от ЕС. Англичаните и те от хубавото избягаха. Те в Полша, дето мразят руснаците генетично, половината бабички въздишат по соца.
А Албания ще задмине много държави. Това е от малкото народи в Европа с бъдеще.
Ами, как да кажа. Имам един чичо, с частен бизнес, ще го цитирам: "Всяко идиотско деяние си има още по-идиотско оправдание" Само дето скоро и Македония и Албания ще са пред нас... защо ли всички в ЕС дръпнаха, па ние гмуркаме под вода. Нима те не са пазар не са у НАТО. Това господа са приказки за наивници, това господа, успива хората и ги кара да си мислят, че е нормално да са на последно място по всичко в Европа, а в някой случаи и в света.
Уж сме финансово грамотни-все пак сме в такъв форум.Дръпнаха заради по-малка корупция,по високо нино на влизане в ЕС,по-голяма задлъжнялост,по-многобройно население/фактор голям е/.....и малко по малко се събира.Ние винаги ще си останем задният двор на Европа,По-кадърните ни политици могат да го подредят малко,другите като Боко го оставят съвсем да тревяса,Прочети вниматтелно как се формира БВП на една страна.
Ами, как да кажа. Имам един чичо, с частен бизнес, ще го цитирам: "Всяко идиотско деяние си има още по-идиотско оправдание" Само дето скоро и Македония и Албания ще са пред нас... защо ли всички в ЕС дръпнаха, па ние гмуркаме под вода. Нима те не са пазар не са у НАТО. Това господа са приказки за наивници, това господа, успива хората и ги кара да си мислят, че е нормално да са на последно място по всичко в Европа, а в някой случаи и в света. Това какво точно ще иде да рече, освен че на хората бъдещето им е било заграбено и откраднато. И нито НАТО нито ЕС ще ни е виновен, нито пък американците...
Това е така пазар сме но малък, но едно бъркате много сериозно. От 2007 в бг се изсипа златен дъжд, милиарди, милиарди. И сега въпрос с повишена трудност, ако тези пари бяха отишли при добри компании и им бяха дали възможност да се разрастват да намерят пазарни ниши, като алтерко, а не в нечии офшорки, как си мислите че щеше да изглежда икономиката ни днес и респективно борсата ни. Аз твърдя, че поне като румънската трябваше да сме. Проблемът господа не ви е европата, проблемът господа си е тук у нас.
Проблемът е баш и само в Брюксел. Изсипаните пари НИКОГА не са били за реална икономика, а за отглеждане на послушен елит. Затвори завод, ето ти пари за рекултивация на терена. Баси далаверата. За саниране, за включване на инвалиди, за зелена трансформация.... Директорите на училищата обикалят европата като алтави на държавни разноски. Погледни програмите. Да не говорим, че част от парите се връщат в немските компании, щото няма кой друг освен те и турците.
Същото го гледахме при гърците. Ама те могат и без заводи, щото цял свят знае Омир, Сократ и Олимп и защото са номер 1 в търговския флот. Ние без заводи и без селско стопанство не можем. Можем де, кеф ти пакистански кибрит, кеф ти холандски лук.
Коментар