Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Иди на очен лекар.Кьорав си . Виж какви спадове на акциите има от средата на февруари до вчера . Ако знаеш колко ми е гот да си посъбирам евтини артийки паднали с по над 70 % от върха си.Не я чуваш хич тази игра.Дрогираш се явно и само атомки са ти в главата и си загуби паричките.Можеше да те науча на нещо ама нищо нека ти е за урок.Last edited by the architect; 08.07.2021, 23:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПИБ набра близо 200 милиона, сега 160 ли са за Еврохолд. Но за тях не се говори. Обсъждат се смешните 9 и 6 мелеона за Лещерко и Инпулс Борса изпразнена от смисъл.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПИБ набра близо 200 милиона, сега 160 ли са за Еврохолд. Но за тях не се говори. Обсъждат се смешните 9 и 6 мелеона за Лещерко и Инпулс Борса изпразнена от смисъл.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПИБ набра близо 200 милиона, сега 160 ли са за Еврохолд. Но за тях не се говори. Обсъждат се смешните 9 и 6 мелеона за Лещерко и Инпулс Борса изпразнена от смисъл.
Ти неграмотен ли си или се опитваш да си интересен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеПИБ набра близо 200 милиона, с..
Life won't wait for you.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Супер!!!
"Водещо в света американско дружество за управление на активи придоби 9% от капитала на „Еврохолд“ и ще бъде третият по големина акционер в компанията" - по бързи сметки излиза ,че американците са вложили в Еврохолд към 35 000 000 долара !!!
Това за БФБ са мнооого пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕдин въпрос към софиянци, бика пред входа на борсата има ли топки ?
Хайде да видим сега кой спекулант/инвеститор е ходил да го види !
https://www.google.com/maps/place/%D...7!4d23.3167518Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от intellect Разгледай мнениеРазбира се, ние си знаем много добре каква е реалната ситуация, но не е лошо да циркулират подобни мнения от хора с влияние.
Коментар
-
Тъп въпрос. Видях че ей това чудо се търгува на БФБ: SXR8: iShares S&P 500.
От кога аджеба този ETF се тръгува на БФБ? Аз ли нещо съм пропуснал?
Същият го имам в Интерактив Броукърс, ма не знаех че и на БФБ има подобни екстри.
AAAAA.
BSE International. ЯКО: https://www.bse-sofia.bg/mtf-international/Last edited by Yolo; 08.07.2021, 15:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
тоа аматьор още пълни гушата на еврейчето със суапове чакайки падане . пълен аматьор . хяхяхяххяяхях
Коментар
Коментар