Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениена мен ми куца тайминга, успех на всички тук, които не изпуснаха влака
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениена мен ми куца тайминга, успех на всички тук, които не изпуснаха влака
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Иди на очен лекар.Кьорав си . Виж какви спадове на акциите има от средата на февруари до вчера . Ако знаеш колко ми е гот да си посъбирам евтини артийки паднали с по над 70 % от върха си.Не я чуваш хич тази игра.Дрогираш се явно и само атомки са ти в главата и си загуби паричките.Можеше да те науча на нещо ама нищо нека ти е за урок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Нещо като, дето за 20 г БФБ не стана борса, последните 10 г се пробваха всякакви глупости, върха на които са т.н Бийн пазар и т.н растящи акции, които също няма да доведат инвеститори, няма да променят нищо, а ще са поредното източване и за пенсионни и за договорните фондове, които след време ще реализират поредните си загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДано за БФБ! Иначе БХ е ясно, че е пътник и дори няма да е първа политическа сила. А полуидиоите имат всички предпоставки да НЕ влязат, но ще видим, още 2 дни останаха
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е ти па.... Айде да изчкаме още няколко дена, че ми ще да е сигурно....с тоя електорат, нищо чудно Буци да даде пак първа пресконференция около магнолиите.... И патреотете ако се вмъкнат..... Да изчкаме още малко и във вторник БФБ-то да скокне с едни 10%Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.....падането на тиквата, което бууства микроклимата, а това изобщо не е малко!Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеСтаваше въпрос за парите които ще се освободят в последствие двете търгови.....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Да,де.Ако освободените пари се насочат навън то няма да е заради БСЕ И. Макар, че сигурно ще има такива.Интересното е тези, които останат тук накъде ще отидат.
Коментар
-
Да,де.Ако освободените пари се насочат навън то няма да е заради БСЕ И. Макар, че сигурно ще има такива.Интересното е тези, които останат тук накъде ще отидат.
Коментар
Коментар