IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение

Ей това е да си неграмотен и да си губиш парите с къси на бефебето. Тоа не е ена себе си. Бая вода глътна. Хяхяххяяххяхх
    Неграмотен си ти понеже не разбра че от една година и половина не търгувам на БФБ и няма как да съм пуснал къси.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      на мен ми куца тайминга, успех на всички тук, които не изпуснаха влака
      То обикновено тайминга е най важен ! Така, че сверявай часовника и действай ! Аз обрах де що кеш имаше останал тук там и в момента съм на 100% инвестиран барабар с влизащите дивиденти !

Коментар

• И аз мисля, че сега тръгваме

Коментар

Мисля че сме още в началото,тепърва отново ще започнат да навлизат външни капитали

Коментар

още не е късно

Коментар

• на мен ми куца тайминга, успех на всички тук, които не изпуснаха влака

Коментар

• За мечките ли питате? Нокаутирани са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Иди на очен лекар.Кьорав си . Виж какви спадове на акциите има от средата на февруари до вчера . Ако знаеш колко ми е гот да си посъбирам евтини артийки паднали с по над 70 % от върха си.Не я чуваш хич тази игра.Дрогираш се явно и само атомки са ти в главата и си загуби паричките.Можеше да те науча на нещо ама нищо нека ти е за урок.
                  Ей това е да си неграмотен и да си губиш парите с къси на бефебето. Тоа не е ена себе си. Бая вода глътна. Хяхяххяяххяхх

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Нещо като, дето за 20 г БФБ не стана борса, последните 10 г се пробваха всякакви глупости, върха на които са т.н Бийн пазар и т.н растящи акции, които също няма да доведат инвеститори, няма да променят нищо, а ще са поредното източване и за пенсионни и за договорните фондове, които след време ще реализират поредните си загуби.
                    Еми първата схема с мажовците се изчерпа, ББР и тя падна, сега пари - от балъците пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      Дано за БФБ! Иначе БХ е ясно, че е пътник и дори няма да е първа политическа сила. А полуидиоите имат всички предпоставки да НЕ влязат, но ще видим, още 2 дни останаха
                      Огъъън, не остана.....Така викахме в казармата едно време
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Е ти па.... Айде да изчкаме още няколко дена, че ми ще да е сигурно....с тоя електорат, нищо чудно Буци да даде пак първа пресконференция около магнолиите.... И патреотете ако се вмъкнат..... Да изчкаме още малко и във вторник БФБ-то да скокне с едни 10%
                        Дано за БФБ! Иначе БХ е ясно, че е пътник и дори няма да е първа политическа сила. А полуидиоите имат всички предпоставки да НЕ влязат, но ще видим, още 2 дни останаха
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          .....падането на тиквата, което бууства микроклимата, а това изобщо не е малко!
                          Е ти па.... Айде да изчкаме още няколко дена, че ми ще да е сигурно....с тоя електорат, нищо чудно Буци да даде пак първа пресконференция около магнолиите.... И патреотете ако се вмъкнат..... Да изчкаме още малко и във вторник БФБ-то да скокне с едни 10%
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                            Ставаше въпрос за парите които ще се освободят в последствие двете търгови.....
                            Няма две търгови, има само едно, което е неопределено далеч във времето, познавайки Асанчо. Тези, дето искахме да кешираме в Спиди, отдавна кеширахме и сме решили какво да направим/вече сме го направили. та не очаквахте пари оттам, пари идват от нулевите депозити и падането на тиквата, което бууства микроклимата, а това изобщо не е малко!
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Да,де.Ако освободените пари се насочат навън то няма да е заради БСЕ И. Макар, че сигурно ще има такива.Интересното е тези, които останат тук накъде ще отидат.
                              Вероятно във "втората вълна" поскъпващи дружества.На БФБ е така-първа вълна /вече са сккъпи/,втора вълна...../евтии са за сега/,ако има време и трета вълна.Първата вълна я знаем.Кои ще са във втората-верояртно банки,хим,някой промишлени....

Коментар

Да,де.Ако освободените пари се насочат навън то няма да е заради БСЕ И. Макар, че сигурно ще има такива.Интересното е тези, които останат тук накъде ще отидат.
                                За тези които все пак останат тук аз бих заложил на Импулс,тръгва от ниска база и има много път нагоре

Коментар

Working...
                                X