IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А още по-веселото е как аз съм един от най-големите критици на фибанкасъ, а Харисън е сред най-големите апологети мислете малко с тези глави де, не ги ползвайте само за баланс на раменете. Апропо, Пепи, ти ли си? Мачка ли валяка?
    Аз съм апологет за честен пазар, без манипулации и вътрешна инфо и без служебни дружества от пенсионните и посредниците.
    А ти не си критик на ФИБ, щом купи на на 3.30 за увеличението на 5 лв. декември 2019. Ти си фен на банката! Най-вероятно ще купиш пак, както купува Хим на 2.40 за 3ка кибабчета, помниш ли? Ама сега на 90 ст няма как да ти хареса, нито ФИБ на 1.80 не ти харесва, но на 3-4 лв. ще ти е таман :-)

Коментар

А още по-веселото е как аз съм един от най-големите критици на фибанкасъ, а Харисън е сред най-големите апологети мислете малко с тези глави де, не ги ползвайте само за баланс на раменете. Апропо, Пепи, ти ли си? Мачка ли валяка?
      А що не критикуваш банката на бойковата цеца примерно??? И ти ли като оня от герб с фараонски ник 10 години ей така от емпатия или симпатия си казвате мнението по някои акции.

А тебе специално някой иска ли ти мнението за Фибанк?!?
      Last edited by X_Y; 24.08.2021, 22:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Интересно как Груйката и Харко започват да пишат по едно и също време и по едно и също време изчезват.
        Със сигурност един без друг не могат.
        Last edited by X_Y; 24.08.2021, 22:29.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Днес сме над 1% нагоре. Викам си, че само груеца се е изказвал, гледам, наистина пак е вършал. Е тоя няма пропуск просто. Грую + Хари = вечна любов.

Коментар

• Интересно как Груйката и Харко започват да пишат по едно и също време и по едно и също време изчезват.
            Със сигурност един без друг не могат.

Коментар

• Какво има да се надлъгвате? И какъв пазар има, че да е имало бич тренд, та сега корекция? Кое е било в бичи тренд? Кое коригира?
              Това, което имаме, понеже не се съзададе честен пазар, са служебни дружества назначени от Пенсионните дружества, в последните години и от двата големи посредника, при които гравитират 400-500 балъци да ги наречем. Заради тях бяха съзадени тези т.н. растежни, техно дружества и от двата посредника си направиха такива и ги вкараха в Софиск, с обещание да ги вкарат и на Франкфурт. Обещанията бяха, че с тях, като модерни и хубави дружества щели да дойдат и мноого други и чужди инвеститори? Да ги виждате, вече над 6 месеца са във Софикс? Къде ги инветиторите, които да купуват Лещерко, което очевидно трябва да сменя линията с продукти да са от ново поколение? Какво става със старите, нещо като със телефоните модел от миналата година, какво става с цената им? Къде отиват маржовете на печалба, които смятате? Какво става ако Мтел реши да избере друг да им прави 5Г мрежата? Или ако екипът или тоя който договаря договорите отиде и си направи нова компания?
              Така се увъртяхте, така се набълбукахте, че няма излизане. Няма да има паразар, няма да има и нови инвеститори.
              Единствените шансове са големите търгови: ЧЕЗ и ИХБ. После са големите компании на БФБ, и най-вече банките, защото единствено банките ни са в Европа! Нали не сте забравили, че в Чакалнята на Еврозоната. Само по тази линия могат да дойдат чужденци и нови инветитори!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

А ти груйчо ми приличаш на онзи кратък, но показателен за народопсихологията ни виц:
                - Я не сакам да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле!

Само дето на Вуте не му дреме за твоите терзания и е увеличил през БФБ над 80 пъти ония пари, изкарани на една студентска бригада в Ингилизия

п.п. Сори ако съм ти докарал колики
                Ако го имаш това увеличение в артии, значи си загубил и ингилизките паре Дано не си много дрът, да идеш да изкараш пак.

Коментар

А ти груйчо ми приличаш на онзи кратък, но показателен за народопсихологията ни виц:

Само дето на Вуте не му дреме за твоите терзания и е увеличил през БФБ над 80 пъти ония пари, изкарани на една студентска бригада в Ингилизия

Не бе, Батя, не ме разбираш (то явно и разликите в онзи прословут вагон с книги, дето стана клише вече, си казват думата) - аз не завиждам на никого, най-малкото защото имам почти всичко, което съм искал (е, не съм евал меган фокс в по-ново време или клаудия пифър в по-старо, ма ядва се )

Бъди успешен, в това няма нищо лошо, напротив, прекрасно е даже, дай Боже всекиму и по много - пак да ти го кажа, за чуждо не съм петимен, няма и как да бъда, ма недей толкова елементарно да манипулираш. Кажи си мнението, имаш и много добри мнения, за разлика от онзи с трите букви, подплати го с аргументи, пък форумът ще оцени, доколкото оценката на форума изобщо има смисъл де.

Ма на всеки спад да викаш, че било супер, както и на всеки ъп, както и да имаш всяка акция, дето се качва и да си продал всяка, дето пада - е, айде няма нужда. Толкоз, бъди, здрав и успешен и понеже живееш в Североизтока, все натам да ти сочат инвестициите!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Батя, приличаш ми на онзи виц, дето едно момченце попитало баща си как се е появило, а той отговорил, че го е донесъл щеркелът. А момченцето казало - евала, тате, ти всичко евеш

Та и ти така - евала, батя, ти винаги си оптимист - като почнем от софикс 1980 ли беше, минем през ПИБ на 6 кинта, та стигнем до Доверие на 7 кинта (два пъти). И всичко това с едно бране на ягоди във фургони в Ингилизя - евала, достигнал си и си преминал зенита на магнаурската школа на винса

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                      Някой правил ли си е труда да смята кои са новите кандидати за Софикс?
                      Кво ти пука? Едни и същи влизат и излизат, а и никиту отдавна не е фактор за нищо

Коментар

Тия дни си мислех как пазара не е правил корекция от средата на Март. Имаше нужда да си вземе малко въздух и записването при ДОХ явно се оказа повода за това. Но изглежда мечетата нямат сили за нещо повече от 4-5%. Твърде много пари търсят доходност над 0-та... Още няколко дни ослушване най много и от началото на Септември, пак ще сме на газта с цел 700 пункта, ми се струва
                        Батя, приличаш ми на онзи виц, дето едно момченце попитало баща си как се е появило, а той отговорил, че го е донесъл щеркелът. А момченцето казало - евала, тате, ти всичко евеш

Та и ти така - евала, батя, ти винаги си оптимист - като почнем от софикс 1980 ли беше, минем през ПИБ на 6 кинта, та стигнем до Доверие на 7 кинта (два пъти). И всичко това с едно бране на ягоди във фургони в Ингилизя - евала, достигнал си и си преминал зенита на магнаурската школа на винса

Коментар

• Някой правил ли си е труда да смята кои са новите кандидати за Софикс?

Коментар

Тия дни си мислех как пазара не е правил корекция от средата на Март. Имаше нужда да си вземе малко въздух и записването при ДОХ явно се оказа повода за това. Но изглежда мечетата нямат сили за нещо повече от 4-5%. Твърде много пари търсят доходност над 0-та... Още няколко дни ослушване най много и от началото на Септември, пак ще сме на газта с цел 700 пункта, ми се струва
                            Алилуя

Коментар

• Тия дни си мислех как пазара не е правил корекция от средата на Март. Имаше нужда да си вземе малко въздух и записването при ДОХ явно се оказа повода за това. Но изглежда мечетата нямат сили за нещо повече от 4-5%. Твърде много пари търсят доходност над 0-та... Още няколко дни ослушване най много и от началото на Септември, пак ще сме на газта с цел 700 пункта, ми се струва

Коментар

• Леко с напъването, че може да пръцнете

Коментар

Working...
                                X