Първоначално изпратено от lalka 75
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
Абсурдно е да стане за една седмица. Като фенка на техническия така миссля аз
Ма все пак има някаква мижава вероятност.
90% в хартия съмLast edited by Агресивен бик; 23.09.2021, 21:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не ви разбирам що се пънете - нивата на софикс са без значение реално. В момента пада, щото има тонове нови акции в недоверие на 5 кинта и гапът до 6 и нещо е сериозен, а чичикака не може да обере всичко, в самата чичикакова трупа също не са много шойн нещата (дотук станаха 3 проблемни фирми), някой продава стабилно в атера (основния локомотив насофикс), телето се позатапи, в бреф явно не ги интересува цената на ацията им и с дребни обеми пада и остана сал една халтура, ама и там хайпът е повече във форума и врътките, дето ги мислят с Импулс, засега не се получават. Та като се промени нещо в горните дружества, може и да се случи работата със суфлекса - разбите там фибанкасъта, хим групи и т.н. не ги броя
Падало, защото имало тонове хартия в Доверие...
Точно Доверие закрепи индекса, да не падне още повече днес !Last edited by X_Y; 23.09.2021, 21:18.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеАйде на IPO-тата
https://www.investor.bg/novini-i-ana...na-bfb-336161/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАз мисля, че до една седмица Софикс ще изкърти съпротивата, а вие?
Ма все пак има някаква мижава вероятност.
90% в хартия съм
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не ви разбирам що се пънете - нивата на софикс са без значение реално. В момента пада, щото има тонове нови акции в недоверие на 5 кинта и гапът до 6 и нещо е сериозен, а чичикака не може да обере всичко, в самата чичикакова трупа също не са много шойн нещата (дотук станаха 3 проблемни фирми), някой продава стабилно в атера (основния локомотив насофикс), телето се позатапи, в бреф явно не ги интересува цената на ацията им и с дребни обеми пада и остана сал една халтура, ама и там хайпът е повече във форума и врътките, дето ги мислят с Импулс, засега не се получават. Та като се промени нещо в горните дружества, може и да се случи работата със суфлекса - разбите там фибанкасъта, хим групи и т.н. не ги брояЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
Аз мисля да слезе първо на 550 и после останалотоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеАз мисля, че до една седмица Софикс ще изкърти съпротивата, а вие? Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Обещай да се прекръстиш на ЖЪЛТ Кретен, след като подмине 585!!!
Ще получиш 18 годишна гроздова с орехови делители!- лайк а виски, ама по баш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ще получиш 18 годишна гроздова с орехови делители!- лайк а виски, ама по баш!Last edited by Yori; 22.09.2021, 22:03.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Намали рикията, виждаш двойно
Ще получиш 18 годишна гроздова с орехови делители!- лайк а виски, ама по баш!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
2022 ще е много силна ! Софикс отива към 800 !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнениеЗдравейте,
Малко се забави поскъпването на индексите на БФБ, но тая лятна пандемия..... малко ме изненада и мен.
След добавените нови задължения от 2 млрд лв дълг към международни финансови институции края миналия август месец и + 200м +300м лв вътрешен дълг тоя месец е време да кажа следното:
2022 ще е годината на БФБ. Дори тая година ще има яко поскъпване на индексите. Софка ще расте яко, но парите са по-скоро в другите индекси.
Време в купона да започне още тоя месец.
Успех на всички!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар