Първоначално изпратено от Yori
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеПреди време Интата ми беше пуснал линк към централния депозитар с ежедневната промяна на фрий-флотове. ДНес чукнах да видя нещо и видях, че вече не ми се отваря. Ще бъде ли така любезен някой да ми каже как да стигна до тази информация? Регистрация ли изисква вече, преместили ли са я?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Тоя малоумник ни докара +100% инфлация,сега ще добутне всичко .Но докато има маймуни избиратели,така ще е.
А тези данъци е ясно откъде ще ги съберат банките
Last edited by petrg5s; 04.10.2023, 07:54.
- 1 like
Коментар
-
По-високо облагане за банките догодина предвиждат данъчни промени, публикувани за обществено обсъждане от финансовото министерство. Една от тях е по-висок данък печалба - големите банки у нас да плащат 15% вместо 10%. Става дума за допълнително облагане на дъщерните дружества на международните корпорации в България, ако годишните приходи в консолидираните финансови отчети на компанията-майка надхвърлят 750 млн. евро през поне две от последните четири години. Предложената промяна е в Закона за корпоративното подоходно облагане, с която се въвежда евродирективата за т. нар. глобален минимален корпоративен данък.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеЩото ти си титан на мисълта и словото с твоите камиончета и локомотиви
Не съм те виждал 2 изречения цели да завършиш
Може би те изморява второто
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеСигурно са ти казвали в у-ще,че няма да станеш професор,нали ?
А и толкова масивно използване на едни и същи емотикони,не говори добре за теб
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеЗначи ние сме нагоре хората продават балона там и купуват тънко тук
Сигурно са ти казвали в у-ще,че няма да станеш професор,нали ?
А и толкова масивно използване на едни и същи емотикони,не говори добре за теб
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеУмереният риск винаги печели ! ))))))
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не свети вече зелен светофар
Dow Jones отписа близо 400 пункта в най-лошия си ден от март насам
Широкият измерител S&P 500 изтри 1,47%
Nasdaq Composite се понижи с 1,57%
Книжата на Amazon поевтиняха с 4%
Nasdaq Composite е надолу с близо 7% през септември, а S&P 500 и Dow се понижават със съответно над 5% и 3%.
Индексът с 30 компании завърши под 200-дневното си средно равнище за първи път от май насам
Last edited by petrg5s; 27.09.2023, 09:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Там добре, че редовно изкупува Марадона та да крепи цената !
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар