If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз да ви кажа как процедирам ! Вечер звъня на някой от маговете дето ги въртят по телевизиите и каквото кажат те, а ако не се свържа в краен случай хвърлям боб !
Ми Не е лесно наистина с техниката, чарта не винаги слуша какво му говориш
сега без майтап - обикновено при техническата картина има 1,2 че и 3 и т.н. варианта. Като не е 1 хвърляш чарта в коша и минаваш на вариант 2, ако и той не пасва- и той влиза в коша и се гледа 3. Не е ясно и лесно винаги. Ама то и с отчетите не е ясно винаги така че да си пазим анализаторите
По-опитните с чарта, усещат по-вярно вариантите
Значи трябва се трупа опит независимо от текущия резултат
Абе вие на какви се правите!?!? Не разбрахте ли, че аз повече тук нито графика ще пускам, нито някаква прогноза ще правя! Чертайте си графики, наблюдавайте си ключови нива и си живейте живота!
Има ли смисъл да пусна графика и 50 човека да ми дрънкат глупости? Според мен няма
Стига де, кой се цупи сега. Съвсем сме добронамерени и просто в добро настроение без да имаме за цел да те засягаме. Просто се разминава интонсцията във форума и настроенията не се усещат правилно
Аз наистина смятам че графиките са полезни
Ps. Ето - извинявай ако те засегнах с нещо, точно обратно исках но май не улучих формата.
Уважавам техниката и ако питах, то беше да сверя часовника, а не да се бъзикам.
Абе вие на какви се правите!?!? Не разбрахте ли, че аз повече тук нито графика ще пускам, нито някаква прогноза ще правя! Чертайте си графики, наблюдавайте си ключови нива и си живейте живота!
Има ли смисъл да пусна графика и 50 човека да ми дрънкат глупости? Според мен няма
Аз не го разпъвам - ни най малко! Просто той обича да се появява и да ни хока високомерно, ама не бива така. Г-н Гру от 4-5 дни го пита и сега какво и сега какво, ама мълчи и онзи ден хоп и се присмяхме на купувача в ДоХ Нека сме коректни! Днес и аз мога да разтягам лукуми гледайки назад!!!
Ми Не е лесно наистина с техниката, чарта не винаги слуша какво му говориш
сега без майтап - обикновено при техническата картина има 1,2 че и 3 и т.н. варианта. Като не е 1 хвърляш чарта в коша и минаваш на вариант 2, ако и той не пасва- и той влиза в коша и се гледа 3. Не е ясно и лесно винаги. Ама то и с отчетите не е ясно винаги така че да си пазим анализаторите
По-опитните с чарта, усещат по-вярно вариантите
Значи трябва се трупа опит независимо от текущия резултат
Айде стига се цупи!
И аз спирам и отивам да слушам въпросите на Скоти Пипън към Яни от Смарт Органик.
Ама то никъде няма 100% познаваемост.
Да не го разпъваме. И без това нямаме технически анализатори
Дори най великият майстор на чарта: Уйлям Ган е бил с 90% ефективност в сделки. (доколкото помня някакви цифри , но не твърдя в случая със сигурност, че ги помня вярно )
Аз не го разпъвам - ни най малко! Просто той обича да се появява и да ни хока високомерно, ама не бива така. Г-н Гру от 4-5 дни го пита и сега какво и сега какво, ама мълчи и онзи ден хоп и се присмяхме на купувача в ДоХ Нека сме коректни! Днес и аз мога да разтягам лукуми гледайки назад!!!
Какво да кажа? Да кажат хората които разбират от графики. Аз от графики не разбирам. Аз знам да смятам три съотношения и на тях разчитам в инвестициите.
А като добавиш фибоначито и ето ти още едно - станаха четири
Все пак да има малко техника за цвят
ps. Ма то и 'великия' Леми Килмистър бил така
Някакви кофти журналисти искали да се бъзикат и го питали веднъж
- Вярно ли е че свирите само три акорда.? На което той безцеремонно отговорил
- Може и да са само три, но ги свирим добре
Не сега, моля, моля. Преди седмица трябваше да се появиш и да кажеш: - Момчета графиката ми подсказва пробив и силен ръст до дни!!!
А ти кво направи появи се и каза, че някой се "оакал" и това при старта на покупките при ДоХ - такъв техничарски анализ , мерси!
Ама то никъде няма 100% познаваемост.
Да не го разпъваме. И без това нямаме технически анализатори
Дори най великият майстор на чарта: Уйлям Ган е бил с 90% ефективност в сделки. (доколкото помня някакви цифри , но не твърдя в случая със сигурност, че ги помня вярно )
Не сега, моля, моля. Преди седмица трябваше да се появиш и да кажеш: - Момчета графиката ми подсказва пробив и силен ръст до дни!!!
А ти кво направи появи се и каза, че някой се "оакал" и това при старта на покупките при ДоХ - такъв техничарски анализ , мерси!
Никви техничари тук не важат ! Важно е от яхтата на кого и кога ще се обадят !
Какво да кажа? Да кажат хората които разбират от графики. Аз от графики не разбирам. Аз знам да смятам три съотношения и на тях разчитам в инвестициите.
Коментар