Абе кога ще се отвори пазара??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПишеш за понятия за който и ум си нямаш....
Затова си в банкови акции....
Бях обещал да не се гъбаркам с теб ... едва се удържам
Ако ще ме просвещаваш ми пиши на л.с. ....да не спамим ...не за другоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВелик си ! Сега разбрах защо никой не може да те бие по доходност - очевидно притежаваш машина на времето ...
Или реалността е изкривена - но в главата ти
Затова си в банкови акции....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениетолкова е отнет лицензът, колко и Бойко Борисов не си е подал оставката тогава.....
Изобщо брато, не ти прави чест да манипулираш така, не е редно.
Нямам препоръка
Смях..
Акциите докато не избраха Орешарски не се възстановиха...
Даже и новобранеца отдолу е посочил дата за лиценза на Чез по време на Орешарски..
Дотогава я проверяваха до юли 2013г....
Хайде малко по сериозно....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпри си писал глупости....
Борисов: Отнемаме лиценза на ЧЕЗ, токът поевтинява
Още днес лицензът на ЧЕЗ ще бъде отнет, обяви премиерът Бойко Борисов на извънредна пресконференция в Министерски съвет. Той добави, че от март цената на тока може да бъде намалена. Борисов бе категоричен, че няма да подаде оставка.
Към новината »
12:32 | 19 февруари 2013 | по тема: Протестите срещу монополите
Или реалността е изкривена - но в главата тиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпри си писал глупости....
Още днес лицензът на ЧЕЗ ще бъде отнет, обяви премиерът Бойко Борисов на извънредна пресконференция в Министерски съвет. Той добави, че от март цената на тока може да бъде намалена. Борисов бе категоричен, че няма да подаде оставка.
Към новината »
Изобщо брато, не ти прави чест да манипулираш така, не е редно.
Нямам препоръкаCustodite sortem vestram
Коментар
� -
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеАми не знам кой е новобранец и какво сте проверил/а, но към края на 2014 г. 1CZ раполага с лицензии № Л-135-11/29.11.2006 г., № Л-409-17/01.07. 2013 г. и № Л - 229-15/17. 05. 2007 г. Писането на глупости с цел сваляне на цена или накаква друга едва ли много ще Ви помогне.
Към новината »
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми проверил съм ,защото лично съм слушал пресконференцията на тиквата ,когато акциите ми в Енерго Про паднаха с 20 % за минути....
Така ,че новобранците първо да мълчат а после да пишат....
Съвет е....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеМомче или момиче си ти не знам, но първо провери кой на кого какво е взел. Първо прочети, после пиши.
Така ,че новобранците първо да мълчат а после да пишат....
Съвет е....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениецената на тока и въобще на услугата в близко бъдеще няма да намалява по политически причини
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи добре ли си мойто момче ,БорисоФ лично взе лиценза на ЧЕЗ.....
така че главния ненормалник е на власт....
Само че не ти изнася.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа, това е залог. Брутален хазарт. За това и се търгува на ПЕ едно и нещо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКой, кога.....без лиценз ли работят
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи добре ли си мойто момче ,БорисоФ лично взе лиценза на ЧЕЗ.....
така че главния ненормалник е на власт....
Само че не ти изнася.....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
�
Коментар