Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАбе не знам таксидижиите какъв сигнал са, но знам със сигурност кой е сигнала за предстоящо спукване на балона - когато темата "Какъв автомобил е подходящ за инвеститора" отново почне да се задържа на първа страница във форума на Инвестора
Коментар
-
Абе не знам таксидижиите какъв сигнал са, но знам със сигурност кой е сигнала за предстоящо спукване на балона - когато темата "Какъв автомобил е подходящ за инвеститора" отново почне да се задържа на първа страница във форума на ИнвестораHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТаксиджиите сега купуват в Хонг Конг, доста време ще трябва да го надуват този пазар преди да се пренесат в България
Така, че скоро да ги очаквамеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениевече съм 100%в акции нека ръста да започне от днес хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт мен нищо не зависи.Просто казвам каквото си мисля.Ташунко напъне се нали си взел от ниско давай да те видим до колко може да се напъваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСъгласен съм с теб)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениевече съм 100%в акции нека ръста да започне от днес хахаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениевече съм 100%в акции нека ръста да започне от днес хаха
нека да започне !!!))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениепо принцип някой, като ми напише ,че е в този форум заради Батя и 4 д ,слагам го графата на ъпърите и го гледам къде купува........за да не ги обидя ,не използвам една думи.....
Разбира се всеки иска да муу се качват шитовете и Софикс да стане 1000 ,но при никакъв фундамент и на офците им е ясно.....
И се моля да стават повече ....
А на борсата има доста предпоставка за отглеждане на с9тадо.....
Достатъчно е да се види как се купува някой пъти по някой акции ,сякаш света свършва....
Скоро такива купвания имаше по ХИМ ,ССВ ,ЗХБГ , Гагарин, холдинг Варна , Биовет ,Агрия, БРЕФ и т.н...
Лесно се продава.....там....когато има ентусиазъм....
Съгласен съм с теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт мен нищо не зависи.Просто казвам каквото си мисля.....за да не ги обидя ,не използвам една думи.....
Разбира се всеки иска да муу се качват шитовете и Софикс да стане 1000 ,но при никакъв фундамент и на офците им е ясно.....
И се моля да стават повече ....
А на борсата има доста предпоставка за отглеждане на с9тадо.....
Достатъчно е да се види как се купува някой пъти по някой акции ,сякаш света свършва....
Скоро такива купвания имаше по ХИМ ,ССВ ,ЗХБГ , Гагарин, холдинг Варна , Биовет ,Агрия, БРЕФ и т.н...
Лесно се продава.....там....когато има ентусиазъм....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДобро утроЕй събори пазара с тези приказки
Хайде напъни се още малко днес
Коментар
Коментар