If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нищо подобно ................ на борсата й трябва мощен импулс за да се разшуми за нея и да дойдат нови играчори които да дадат следващ импулс
нали видя какво се случи последния месец с бавното растене на борсата .................. всеки ден качваше с половин процент и накрая за няколко борсови сесии се изтри половината покачване ................ ако така продължава след няколко сесии ще тестваме отново 476 при софикса ................... това тестване на 476 за мен ще е добър сигнал защото после би следвало да изригнем мощно
Аз не бързам за никъде, а и чакам едни пари да взема след няколко месеца и тях ще набабаня в акции
направи си едно репо и след няколко месеца като ти дойдат парите си затвори репото ............... аз така съм правил понякога за да не изпусна някое движение
Колкото и да е неефективна борсичката ни, няма как дълго да игнорира добрите макро данни излизащи напоследък за ЕС и БГ икономиката... дърпа се не дърпа, обречена е да расте в следващите няколко години
Колкото по-бавно расте борсата, толкова по-добре Аз не бързам за никъде, а и чакам едни пари да взема след няколко месеца и тях ще набабаня в акции
Колкото и да е неефективна борсичката ни, няма как дълго да игнорира добрите макро данни излизащи напоследък за ЕС и БГ икономиката... дърпа се не дърпа, обречена е да расте в следващите няколко години
На купувачите им трябват пари.На продавачите им трябват акции за да търгуват. Да ги продават.Ама нито едните имат едното, нито другите имат другото.Баси скуката,баси.
И акции имаме и кеш се намира........
работата е в това ,че акциите искаме скъпо да продадем а кеша да влезе на много еФтино ....
Но при всички случай ако продължи така маркета ,скоро ще тестваме пак 480....
та какво казваше за Лари Кинг.....
Коментар