If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имате ли мнение за новият огромен комплекс в Мусачево до София на някакъв Китаец? Поне в Капитал пишат вече няколко пъти за голяма инвестиция, чак ще се пуска на БФБ
На мен нещо ми намирисва но пък ако стане ще е супер
А за мечките: голям бой ви чака години наред
Стига ве !! Ти ги изпотрепа тия мечки.Звяр жив не остави.
Имате ли мнение за новият огромен комплекс в Мусачево до София на някакъв Китаец? Поне в Капитал пишат вече няколко пъти за голяма инвестиция, чак ще се пуска на БФБ
На мен нещо ми намирисва но пък ако стане ще е супер
Отчетният сезон започва добре. ХЕС също ми харесва. М+Ц ми изглежда леко скъпо, но като цяло е в рамките на очакванията. Ще има доста изненадани. Най-ме радва това, че пазара реагира на новини. След отчета веднага изкупиха Неохим. Въпреки ниската ликвидност пазара е жив.
Съвсем на същото мнение съм, най-важното е че пазара реагира и показва живот. Видяхме го днес и при Неохим, и при Корадо. И на двете съм зрител, но не пречи да ме радва. Хес и М+С са доказано добри компании които вече изглеждат справедливо оценени. А за ОДЕС ще видим утре как ще е.
Но въпросът е да има настроение че още доста отчети чакаме
Днес интересно Неохим добре, сега Одесос радва като го погледне човек
Отчетният сезон започва добре. ХЕС също ми харесва. М+Ц ми изглежда леко скъпо, но като цяло е в рамките на очакванията. Ще има доста изненадани. Най-ме радва това, че пазара реагира на новини. След отчета веднага изкупиха Неохим. Въпреки ниската ликвидност пазара е жив.
Kире,много хубава басня, браво.
Имаме си бол зайци дет вече са привикнали на похотта на вълчата мажовска глутница и са затънали в бюрокрация да се хвалят с %-ти и колко им е гот
Важното е че са щастливи.
И добър кфн лъв си имаме даже, който казва че перфектно си върши работата да защитава потърпевшите.
Въобще - идилия
Коментар