Първоначално изпратено от 1984-
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение
Телевизионерът го оцениха, но обещаващата да нахрани всички с по една риба я надцениха. Предпочитам хора, които учат другите (и създават условия) сами да си ловят рибата.
Така постъпих и аз, но децата трудно и за дълго време порасват. Сиреч - много кокали по мен бяха надъфкани, но резултата е важен, а ако има шанс и да бъде дочакан и видян..., ех животе, защо си сал Един?
За опита на Васил в политиката и управлението на общините,-няма защо да се къхарите. Много скоро ще го усетите и видите, а и ще забравите и онуй от преди него! Сал Живот и Здраве да имате!Last edited by inta53; 09.11.2023, 12:23.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Не знам какъв е замисълът на тая абсолютно несвързана с темата димка. Мъчно се получават нещата при нас, в България, защото подценяваме хора с богат предприемачески и мениджърски опит поради липсата на история като говореща глава в телевизора.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Да БФБ става все по интересна акция
Твърдо на втора позиция,- Достойно място!!!
За да осигурява и допълва дивидентната доходност , като цяло на портфейлЯ!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеТова не мога да го проумея!
Само в България е възможно да се избере кмет без никакъв политически опит. Те всичките кандидати бяха такива, с незначително отклонение на Вили Лилков.
Същото е да назначиш "шлосер" или "стругар" за "оператор на биологична единица (овчар, козар или кравар)".
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеИ. Скарлатов: Подготвяме за 2024 г. IPO на компания с пазарна капитализация от 700 млн. лева - infostock.bg
Интересни неща ще се случват
- 2 Харесвания
Коментар
-
И. Скарлатов: Подготвяме за 2024 г. IPO на компания с пазарна капитализация от 700 млн. лева - infostock.bg
Интересни неща ще се случват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само в България е възможно да се избере кмет без никакъв политически опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само в България е възможно да се избере кмет без никакъв политически опит. Те всичките кандидати бяха такива, с незначително отклонение на Вили Лилков.
Същото е да назначиш "шлосер" или "стругар" за "оператор на биологична единица (овчар, козар или кравар)".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНякой преди теб по-точно го беше казал-
Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеОтделно....на думи всеки може и нискоинтелигентните най-лесно се лъжат.
Аз съм прост и вие сте прости и затова се разбираме
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеИзгледах Терзиев на Диджитал съмит-а
Надявам се новия варненски кмет да е поне наполовина визионер като него
Ако София беше листната на борсата, сега акциите и щяха да са по 2
Един вид и във Варна ще берем плодове от визионерството на Терзиев
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеИзгледах Терзиев на Диджитал съмит-а
Надявам се новия варненски кмет да е поне наполовина визионер като него
Отделно....на думи всеки може и нискоинтелигентните най-лесно се лъжат.
Нека видим делата пък тогава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Дай карта по кметове на общини, по мнозинство в общинските съвети, а защо не и по кметства. Тази е подвеждаща. Един социолог го отбеляза вече.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар