IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Уморените коне ги убиват, нали?"

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Изглежда навлизаме във фазата при която и магаретата започват да летят
      Време им беше, честно казано.. поназря си доста бичия тренд и дойде и тяхния ред да се включат

Коментар

• Изглежда навлизаме във фазата при която и магаретата започват да летят
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Българска фондова борса АД-София
          Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
          11:33
          Уведомяваме Ви, че Българската фондова борса (БФБ) и групата на Атинската фондова борса (ATHEX Group) подписаха рамково споразумение за допускане до търговия, клиринг и сетълмент на български деривати. Обхватът на споразумението включва въвеждането на фючърси върху избрани акции, търгувани на БФБ, и фючърси върху основния индекс на Борсата - SOFIX. Плановете са продуктите да се търгуват на пазара на деривати на Атинската фондова борса, а клирингът да бъде предоставен от ATHEXClear в съответствие с изискванията на EMIR и законодателството на ЕС. Еврото ще бъде валутата както за търговия, така и за клиринг на инструментите.
          През следващите месеци екипи от двете борси ще внедрят сложния проект с различни фази свързани с дизайна на продукти и бизнес модела, промоционални и маркетинг дейности, внедряване на инфраструктура, обучения и тестове

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
            Приятно е да видиш хищниците толкова рано зад мониторите .....успех
            обичам да купувам дъно и да продавам връх... а някога движението при някои позиции беше доста добро за деня.
            Успех на спекулантите

Коментар

• Докато не видя Хима над 1,1 и ПИБа над 2, не бих бързал да се радвам
              Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Приятно е да видиш хищниците толкова рано зад мониторите .....успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                  Да хвърлиш малко боб и да го минеш през ТА?
                  нема ТА на БФБ. Има алчност и безумие, но... хиперинфлацията изпревари събитията на БФБ, много закъсняха спекулантите

Коментар

• Да хвърлиш малко боб и да го минеш през ТА?

Коментар

• След като си изпих сутрешното кафе погледнах в чашката и видях, че днес ще се печелят пари
                      Успешен ден на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ама като вземете да си ги драскате ей така презглава във форума. Първо виж печалбата, после удръжките и после казвай, каквото и да е.
                        Печалбата не можете да я помиришете дори, но за сметка на това по всяко време може правителството да дърпа пари
                        Last edited by X_Y; 09.01.2022, 11:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Особено голям ъп, както ги издоиха за 400млн да подпомагат разпределителните дружества сега
                          Ама като вземете да си ги драскате ей така презглава във форума. Първо виж печалбата, после удръжките и после казвай, каквото и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Ако АЕЦ Козлодуй беше на борсата, представяте ли си, какъв ЪП щеше да има!!!
                            Особено голям ъп, както ги издоиха за 400млн да подпомагат разпределителните дружества сега

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en

Вярно е, тогава и мен ме навива да взема, но аз нали съм разбирач.....
                              Може и така да е. Пропуснал съм го този момент.
                              В крайна сметка всеки робува на собствените си възгледи и преценки.

Коментар

• Ако АЕЦ Козлодуй беше на борсата, представяте ли си, какъв ЪП щеше да има!!!

Коментар

Working...
                                X