IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дддд, прегледах написаното без да визам в детайл, защото ми е много дълго. Не искам също така да водя дискусия или спор, защото всичко по темата е казано и написано. Не е късно да се окажеш прав в прогнозите си, но започва да става късно. Аз ще се радвам ако познаеш за реалната икономика и ще съм първият, който ще си признае, че греши. В това можеш да бъдеш сигурен. Просто не мога да си представя, че една грешна в основите си система ще се оправи като с магическа пръчка. Също, това което продължавам да твърдя е, че географското ни положение в момента не е благословия, а проклятие. С две думи ти стоиш зад мнението си отпреди 5 месеца и аз стоя зад моето. Нека да минат още няколко месеца преди да си сверим отново часовниците. Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      4D, благодаря за подробния изчерпателен отговор.Казваш много верни неща, но според мен трябва да се признае, че чуждите инвеститори четат анализите на големите световни институции, а не нашите.. Вече се навърши 1 година от прогнозата на Батя за СОФИКС 1000, но сега проблема е а задържим 500.Отложи се и приватизацията на БФБ и ЦД.И аз си оставам оптимист с огромна експозиция в акции, за радост преобладаващо дивидентни, но според мен все още нещата се случват не защото нещо се прави, а въпреки некадърното по традиция управление...Вярвам в бъдещето на БФБ и разтежа му , но засега не виждам , както и пазара основание за това
      съгласен
      все ще дойде времето
      само тогава да сме с акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        4д кога ли ще познае ней после....
        Той е познал вече, но ти ще го разбереш със закъснение....
        Влизай в час - имаш време все още

Икономическият растеж в България, макар и все още далеч от предкризисните нива, е започнал да създава работни места. През първото тримесечие на годината безработицата намалява с 2.4 процентни пункта до 10.6%, което е още един добър сигнал за българската икономика след данните за ръст на БВП с 2% за същия период. За да има устойчив пазар на труда обаче, икономисти са на мнение, че растежът трябва да се ускори поне до 3% - число, което през тази година остава непостижимо.
        http://www.capital.bg/politika_i_iko...rabotni_mesta/
        Песимистите да акцентират на подчертаното в черно .....
        Last edited by Protokol; 17.05.2015, 20:58.
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

.И аз си оставам оптимист с огромна експозиция в акции, за радост преобладаващо дивидентни, но според мен все още нещата се случват не защото нещо се прави, а въпреки некадърното по традиция управление...Вярвам в бъдещето на БФБ и разтежа му , но засега не виждам , както и пазара основание за това
          +++++++++++

Коментар

• Утре ще ги бием ли?

Коментар

• Виновните се сочат всеки път в докладите на ЕС- корупция и липсва на реформи..

Коментар

• Засега съм склонен да се съглася с прогнозато му за 2020г., но дано управляващите черешари не я изместят още напред

Коментар

Това са само твои предположения- имаше много чужди инвеститори и през гръцките банки и други- има статистика, а и ние помним..За съжаление всички избягаха..
                  4д кога ли ще познае ней после....

Коментар

Това са само твои предположения- имаше много чужди инвеститори и през гръцките банки и други- има статистика, а и ние помним..За съжаление всички избягаха..
                    И кой е виновен?

Коментар

• Това са само твои предположения- имаше много чужди инвеститори и през гръцките банки и други- има статистика, а и ние помним..За съжаление всички избягаха..

Коментар

4D, благодаря за подробния изчерпателен отговор.Казваш много верни неща, но според мен трябва да се признае, че чуждите инвеститори четат анализите на големите световни институции, а не нашите.. Вече се навърши 1 година от прогнозата на Батя за СОФИКС 1000, но сега проблема е а задържим 500.Отложи се и приватизацията на БФБ и ЦД.И аз си оставам оптимист с огромна експозиция в акции, за радост преобладаващо дивидентни, но според мен все още нещата се случват не защото нещо се прави, а въпреки некадърното по традиция управление...Вярвам в бъдещето на БФБ и разтежа му , но засега не виждам , както и пазара основание за това
                        Аз мисля че на БФБ никога не е имало чужди инвеститори или ако е имало са били много малко. Просто парите които се изкараха от страната през 1997г се върнаха обратно като се наду имотния балон до 2007г и малка част от тези пари са влезнали на БФБ за да надуят и този балон. Сега мисля че историята ще се повтори, защото имаме едни милиарди които се откраднаха от КТБ и тъй като хората които са ги взела са същите некадърници като 1997г и не могат и не искат да ги инвестират на чуждите борси, а нашата може да бъде лесно манипулирана пак ще надуят някой балон в някой сектор и част от тези пари ще влезнат на БФБ и през следващите 3-5 години ще надуват и тук балон докато не влезнат така наречените "таксиджии" за да си продадат акциите скъпо Това е моето скромно мнение и не е препоръка за нищо

Коментар

• dddd а на мен ми се вижда че разчистването на пейзажа тепърва започва. Когато започнат да излизат компромати и да се леят лайна това също е тренд и този тренд омацва всички дето стоят близо.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Бате Ви Софикс като стара пушка е научил следното:

Не е важно кое докъде ще стигне, а дали и как ще се възползваш

Наздраве на целия форум
                            Дано повече хора проумеят написаното. Това е живата истина.

Коментар

• 4D, благодаря за подробния изчерпателен отговор.Казваш много верни неща, но според мен трябва да се признае, че чуждите инвеститори четат анализите на големите световни институции, а не нашите.. Вече се навърши 1 година от прогнозата на Батя за СОФИКС 1000, но сега проблема е а задържим 500.Отложи се и приватизацията на БФБ и ЦД.И аз си оставам оптимист с огромна експозиция в акции, за радост преобладаващо дивидентни, но според мен все още нещата се случват не защото нещо се прави, а въпреки некадърното по традиция управление...Вярвам в бъдещето на БФБ и разтежа му , но засега не виждам , както и пазара основание за това

Коментар

• dddd, винаги ми е било интересно да прочета твоята гледна точка. Не се отказвай да пишеш. Това е начинът и ти да прочетеш някой опонент с друг начин на мислене. Различният начин на мислене е полезен за всички. В градивният спор се ражда истината. Заяждането е грозно.

Коментар

Working...
                                X