дддд, прегледах написаното без да визам в детайл, защото ми е много дълго. Не искам също така да водя дискусия или спор, защото всичко по темата е казано и написано. Не е късно да се окажеш прав в прогнозите си, но започва да става късно. Аз ще се радвам ако познаеш за реалната икономика и ще съм първият, който ще си признае, че греши. В това можеш да бъдеш сигурен. Просто не мога да си представя, че една грешна в основите си система ще се оправи като с магическа пръчка. Също, това което продължавам да твърдя е, че географското ни положение в момента не е благословия, а проклятие. С две думи ти стоиш зад мнението си отпреди 5 месеца и аз стоя зад моето. Нека да минат още няколко месеца преди да си сверим отново часовниците. Поздрави!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4D, благодаря за подробния изчерпателен отговор.Казваш много верни неща, но според мен трябва да се признае, че чуждите инвеститори четат анализите на големите световни институции, а не нашите.. Вече се навърши 1 година от прогнозата на Батя за СОФИКС 1000, но сега проблема е а задържим 500
.Отложи се и приватизацията на БФБ и ЦД.И аз си оставам оптимист с огромна експозиция в акции, за радост преобладаващо дивидентни, но според мен все още нещата се случват не защото нещо се прави, а въпреки некадърното по традиция управление..
.Вярвам в бъдещето на БФБ и разтежа му , но засега не виждам , както и пазара основание за това
все ще дойде времето
само тогава да сме с акциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение4д кога ли ще познае ней после....
Влизай в час - имаш време все още
Икономическият растеж в България, макар и все още далеч от предкризисните нива, е започнал да създава работни места. През първото тримесечие на годината безработицата намалява с 2.4 процентни пункта до 10.6%, което е още един добър сигнал за българската икономика след данните за ръст на БВП с 2% за същия период. За да има устойчив пазар на труда обаче, икономисти са на мнение, че растежът трябва да се ускори поне до 3% - число, което през тази година остава непостижимо.
http://www.capital.bg/politika_i_iko...rabotni_mesta/
Песимистите да акцентират на подчертаното в черно .....Last edited by Protokol; 17.05.2015, 20:58.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение.И аз си оставам оптимист с огромна експозиция в акции, за радост преобладаващо дивидентни, но според мен все още нещата се случват не защото нещо се прави, а въпреки некадърното по традиция управление...Вярвам в бъдещето на БФБ и разтежа му , но засега не виждам , както и пазара основание за това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова са само твои предположения- имаше много чужди инвеститори и през гръцките банки и други- има статистика, а и ние помним..За съжаление всички избягаха..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова са само твои предположения- имаше много чужди инвеститори и през гръцките банки и други- има статистика, а и ние помним..За съжаление всички избягаха..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение4D, благодаря за подробния изчерпателен отговор.Казваш много верни неща, но според мен трябва да се признае, че чуждите инвеститори четат анализите на големите световни институции, а не нашите.. Вече се навърши 1 година от прогнозата на Батя за СОФИКС 1000, но сега проблема е а задържим 500
.Отложи се и приватизацията на БФБ и ЦД.И аз си оставам оптимист с огромна експозиция в акции, за радост преобладаващо дивидентни, но според мен все още нещата се случват не защото нещо се прави, а въпреки некадърното по традиция управление..
.Вярвам в бъдещето на БФБ и разтежа му , но засега не виждам , както и пазара основание за това
Това е моето скромно мнение и не е препоръка за нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБате Ви Софикс като стара пушка е научил следното:
Не е важно кое докъде ще стигне, а дали и как ще се възползваш
Наздраве на целия форум
Коментар
-
4D, благодаря за подробния изчерпателен отговор.Казваш много верни неща, но според мен трябва да се признае, че чуждите инвеститори четат анализите на големите световни институции, а не нашите.. Вече се навърши 1 година от прогнозата на Батя за СОФИКС 1000, но сега проблема е а задържим 500
Коментар
Коментар