IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
    Ти, мижоритарю на бюро, как реши, че съм прежалил и секунда, да се занимавам с антиеволюционното ти съществуване. Пиши на известния си форумджия, че не ти е въобще работа, да ми се месиш в живота. Желанието ми е , да не репликираш мой изказвания. Грозиш ги.
    :та аз добронамерено ти казвам...
    Смени 10 ника и не могат да те сложат спокойно хората в игноре ,че пак ще кацнеш от някъде като пеперудка..........
    Сега се драчиш с мен а не си оправиш примерно тона и речника.....
    Толкова ли много искам....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Стига си лаял ...
      Вчера един известен форумджия ми се оплаква от теб на лични....
      тамън те сложи ника в игноре и те баннат и ти кацнеш с нов ник...
      конкурираш полки по никове...
      можеш да правиш избори в Инвестора .....
      Ти, мижоритарю на бюро, как реши, че съм прежалил и секунда, да се занимавам с антиеволюционното ти съществуване. Пиши на известния си форумджия, че не ти е въобще работа, да ми се месиш в живота. Желанието ми е, да не репликираш мой изказвания. Грозиш ги.
      Last edited by Хайърсъзов!; 03.06.2015, 15:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
        Абе тия цитати на мнения на игнорирани участници не ги ли оправихте, още се виждат..
        21 век сме, технологии, това онова...

Стига си лаял ...
        Вчера един известен форумджия ми се оплаква от теб на лични....
        тамън те сложи ника в игноре и те баннат и ти кацнеш с нов ник...
        конкурираш полки по никове...
        можеш да правиш избори в Инвестора .....

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
          Простотии след простотии в тази държава. Няма ли да спрат най - после.
          С всяко свое безотговорно действие, се опитват, да я затрият.
          Очевидно е, че се прави нарочно.

Толкова са некадърни, че и да рушат като хората не могат.

Коментар

• Простотии след простотии в тази държава. Няма ли да спрат най - после.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Леле на някой пак ще им изгорят роднините.Предния път само дето не го биха ама сега може и да го е.......т хихихихи
              толкова го желаеш това еб@не и така го чакаш, че съм сигурен, че ще ти хареса като ти вкарат отзад гегата която си носиш под мишницата...

не е препоръка да си носите гега с вас...

Коментар

• Абе тия цитати на мнения на игнорирани участници не ги ли оправихте, още се виждат..
                21 век сме, технологии, това онова...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  какво да коментираме ....Ъпърите от фундаменталисти станаха ,техничари...
                  защото няма фундаментг на борсата ,икономиката и политиката....
                  Щяла да избухне ,ще избухнат техните портфеили от маржин кол.....
                  Леле на някой пак ще им изгорят роднините.Предния път само дето не го биха ама сега може и да го е.......т хихихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Велики сте....с какво ли не глупости се замервате и занимавате, а един не се намери да коментира как ще ни се отрази тази поредна тиквотия де се очертава след по малко от месец да стане реалност...
                    Колко конкурентни ще станат експортните отрасли, как ли ще се засилят чуждите инвестиции след като и в момента цените за бизнеса в Румъния са 13-16% по евтини, същото е положението и спрямо 40% от ЕС. А след увеличението.....в комбинация с "професионализма" на бг мениджмънта - познай.
                    дълги години цената на "фирмения ток" беше двойно по-висока от "домашната електроенергия" и тогава фирмите някак си се справяха .................. сега нещата ще се върнат в изходяща позиция

да те поитам ти как предлагаш да се изплати дълга от около 1 млрд лв който е натрупан в НЕК? ..................... сигурно си на мнение, че трябва да се вземе нов заем който да изплащаме всички заедно с лихвите

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Това се казва двойно дъно като по учебник

Графиката не е препоръка за търговия.

Значи да заемаме места в ракетата

Коментар

Велики сте....с какво ли не глупости се замервате и занимавате, а един не се намери да коментира как ще ни се отрази тази поредна тиквотия де се очертава след по малко от месец да стане реалност...
                        Колко конкурентни ще станат експортните отрасли, как ли ще се засилят чуждите инвестиции след като и в момента цените за бизнеса в Румъния са 13-16% по евтини, същото е положението и спрямо 40% от ЕС. А след увеличението.....в комбинация с "професионализма" на бг мениджмънта - познай.
                        какво да коментираме ....Ъпърите от фундаменталисти станаха ,техничари...
                        защото няма фундаментг на борсата ,икономиката и политиката....
                        Щяла да избухне ,ще избухнат техните портфеили от маржин кол.....

Коментар

Фалит, как да се отрази. Повсеместен фалит.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Внимавай в картинката, те и гърците така започнаха - да правят репа с Goldman Sachs
                              виждам, че кеша ти пари в ръцете ............... а за мен не се безпокой

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Това се казва двойно дъно като по учебник
                                още в петък като чукна двойното дъно на 475 се видя, че пазара веднага направи силен ребаунд до 485 пункта .................... това ми даде основание да пусна продължението на графиката за следващите 18-20 месеца

въпрос на няколко дни е да се потвърди решението за споразумение с гърция и нашия пазар ще избухне .................... дори няма смисъл да се пише колко е натегната пружината на бфб и как нещата ще се променят не за дни и часове, а за минути

много жежко лято очаква всички мецани и кибиците без български акции

имам бг акции, а този пост не е препоръка за взимане на решения за покупка на бг акции ---

Коментар

Working...
                                X