IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Ташак спиш ли нещо не си се пръквал наскоро като падне цацката в мрежата така става
    Сега ставам.Кво става с теб серсемино?Цацата е за дребните за мен по-едри рибки.

Коментар

• монтьо нека оставим фактите да говорят
      а разбирачорите да замълчат
      само ташето още не се е включил да даде велик ум
      Attached Files

Коментар

ааааа нещо се изнерви монтьоооо спокойно то всичко лъсва
        лъсна неграмотността ти в борсата...
        айде чао ,още един загубен час с .......

Коментар

• ааааа нещо се изнерви монтьоооо спокойно то всичко лъсва

Коментар

шшшшшшшшшш монтьооооооооооооо
            тия покачвания са ставали доката софка ръсте
            монтьооооооооооооооо
            голяма излагация пич
            Смешник....
            виж цената на Пловдив БТ и Слънце през 2008 г.....лятото... и Петрол на НГ през 2009 и 2011 г.....
            Скрии се че ми писна от неандерталци да ограмотявам......

Коментар

• В условия на окупация добре се представят европейските борси.
              Нашата също, но окупацията е друга.

Коментар

• монтьо и не ми давай за пример върха на софка 2007 и после дъното щото като гледам кога си регистриран сиреч 2008 само мненията ти са много

Коментар

• шшшшшшшшшш монтьооооооооооооо
                  тия покачвания са ставали доката софка ръсте
                  монтьооооооооооооооо
                  голяма излагация пич

Коментар

Монтьо незнам кой е по дразнещ ама разбери бе човек. има нещо много леко и абсолютно неграмотно в твойте твърдения.не може да ми твърдиш че генерално борсата ще пада и точно твойте щели да катерят.знаеш ли колко е неграмотно това. А тука човек който купува или продава никога няма и да си го помисли даже.което ме навежда на мисълта че ти само си плямпаш.което ме навежда на другата мисъл че ти си изкарваш парите единствено и само от тролване във форума бфб
                    Личи си че си новобранец....
                    Дразнещо е че говориш на ангро ,пълни простотии.....
                    Жалко....
                    Направи анализ на Петрол , булгартабак , София БТ , Благоевград БТ , Пловдив БТ , Слънце БТ , Емка , Хика..... спрямо Софикс....
                    Софикс е падал от 1900 индекс до 300 а БТН от 30 лв се е качил до 110 лв с 40 лв дивидент....ето един пример...
                    За другите да ти ги давам ли.....

Коментар

Монтьо незнам кой е по дразнещ ама разбери бе човек. има нещо много леко и абсолютно неграмотно в твойте твърдения.не може да ми твърдиш че генерално борсата ще пада и точно твойте щели да катерят.знаеш ли колко е неграмотно това. А тука човек който купува или продава никога няма и да си го помисли даже.което ме навежда на мисълта че ти само си плямпаш.което ме навежда на другата мисъл че ти си изкарваш парите единствено и само от тролване във форума бфб
                      Само това не позна.

Коментар

• Монтьо незнам кой е по дразнещ ама разбери бе човек. има нещо много леко и абсолютно неграмотно в твойте твърдения.не може да ми твърдиш че генерално борсата ще пада и точно твойте щели да катерят.знаеш ли колко е неграмотно това. А тука човек който купува или продава никога няма и да си го помисли даже.което ме навежда на мисълта че ти само си плямпаш.което ме навежда на другата мисъл че ти си изкарваш парите единствено и само от тролване във форума бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                          Монти , аз ще чакам колкото е необходимо.

Но през това време върша други полезни неща вместо ежедневно да празнословя

щуротии тук !
                          Ако можеш да влезеш след шест месеца ,защо чЕкаш тук....ако пък не можеш , тогава признаваш че си в грешка вече 5,6 месеца и продължаваш да чакаш по добри нива........
                          Аз това го направих в петрол ад и частично в Гагарин/забавиха закона / и БТХ забавиха ОСА и бъдещ дивидент от това/и продължавам да чакам в тях........
                          Преди година обяснявах че няма келепир на 20 - 30 пишещи и поне 100-150 четящи човека ,сега не останаха на кой да обяснявам и пиша съвсем малко ,когато архитекта и софикс ме дразнят.........понеже няма ни четящи ни пишещи...
                          Поздрави!

Коментар

• Удри уйно!

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

щуротии тук !
                              Мойта прогноза съм я казал до 430 през лятото ,есента...........
                              Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...
                              Самуил прилича на ядрен вампир, оцени професорът
                              8 юни 2015 11:25, Веселина Йорданова
                              31
                              Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...
                              Проф. Юлиан Вучков. Снимка: архив, БулФото

Всичко живо ненавижда сегашната власт, изпитва люто недоволство към нея, защото сме на дъното на Европа, анализира проф. Юлиан Вучков събитията в държавата пред bTV.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/0...boiko.266055,2

щом този фен на борисоф 1 е стигнал до истината.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Ами и ти от година чакаш изригването на борсата ,но това не става ,аз казвам ли ти че плещиш щуротии.....

щуротии тук !

Коментар

X