Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеааааа нещо се изнерви монтьоооо спокойно то всичко лъсва
айде чао ,още един загубен час с .......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениешшшшшшшшшш монтьооооооооооооо
тия покачвания са ставали доката софка ръсте
монтьооооооооооооооо
голяма излагация пич
виж цената на Пловдив БТ и Слънце през 2008 г.....лятото... и Петрол на НГ през 2009 и 2011 г.....
Скрии се че ми писна от неандерталци да ограмотявам......
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеМонтьо незнам кой е по дразнещ ама разбери бе човек. има нещо много леко и абсолютно неграмотно в твойте твърдения.не може да ми твърдиш че генерално борсата ще пада и точно твойте щели да катерят.знаеш ли колко е неграмотно това. А тука човек който купува или продава никога няма и да си го помисли даже.което ме навежда на мисълта че ти само си плямпаш.което ме навежда на другата мисъл че ти си изкарваш парите единствено и само от тролване във форума бфб
Дразнещо е че говориш на ангро ,пълни простотии.....
Жалко....
Направи анализ на Петрол , булгартабак , София БТ , Благоевград БТ , Пловдив БТ , Слънце БТ , Емка , Хика..... спрямо Софикс....
Софикс е падал от 1900 индекс до 300 а БТН от 30 лв се е качил до 110 лв с 40 лв дивидент....ето един пример...
За другите да ти ги давам ли.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеМонтьо незнам кой е по дразнещ ама разбери бе човек. има нещо много леко и абсолютно неграмотно в твойте твърдения.не може да ми твърдиш че генерално борсата ще пада и точно твойте щели да катерят.знаеш ли колко е неграмотно това. А тука човек който купува или продава никога няма и да си го помисли даже.което ме навежда на мисълта че ти само си плямпаш.което ме навежда на другата мисъл че ти си изкарваш парите единствено и само от тролване във форума бфб
Коментар
� -
Монтьо незнам кой е по дразнещ ама разбери бе човек. има нещо много леко и абсолютно неграмотно в твойте твърдения.не може да ми твърдиш че генерално борсата ще пада и точно твойте щели да катерят.знаеш ли колко е неграмотно това. А тука човек който купува или продава никога няма и да си го помисли даже.което ме навежда на мисълта че ти само си плямпаш.което ме навежда на другата мисъл че ти си изкарваш парите единствено и само от тролване във форума бфб
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМонти , аз ще чакам колкото е необходимо.
Но през това време върша други полезни неща вместо ежедневно да празнословя
щуротии тук !Ако можеш да влезеш след шест месеца ,защо чЕкаш тук....ако пък не можеш , тогава признаваш че си в грешка вече 5,6 месеца и продължаваш да чакаш по добри нива........
Аз това го направих в петрол ад и частично в Гагарин/забавиха закона / и БТХ забавиха ОСА и бъдещ дивидент от това/и продължавам да чакам в тях........
Преди година обяснявах че няма келепир на 20 - 30 пишещи и поне 100-150 четящи човека ,сега не останаха на кой да обяснявам и пиша съвсем малко ,когато архитекта и софикс ме дразнят.........понеже няма ни четящи ни пишещи...
Поздрави!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМонти , аз ще чакам колкото е необходимо.
щуротии тук !
Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...
Самуил прилича на ядрен вампир, оцени професорът
8 юни 2015 11:25, Веселина Йорданова
31
Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...
Проф. Юлиан Вучков. Снимка: архив, БулФото
Всичко живо ненавижда сегашната власт, изпитва люто недоволство към нея, защото сме на дъното на Европа, анализира проф. Юлиан Вучков събитията в държавата пред bTV.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/0...boiko.266055,2
щом този фен на борисоф 1 е стигнал до истината.....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми и ти от година чакаш изригването на борсата ,но това не става ,аз казвам ли ти че плещиш щуротии.....
щуротии тук !
Коментар
�
Коментар