Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Лидерът на БСП Михаил Миков е сериозен акционер, сочи декларацията му пред Сметната палата.
Според нея социалистът си е купил 550 акции в "Химимпорт". Освен дяловете в холдинга, Миков има акции още в "Енемона" (1075 акции), "Енерго-Про Мрежи" (17), "Агрия груп холдинг" (50), "Парк АДСИЦ" (6605), "Трансстрой Бургас" (2), "Ломско пиво" (2000), "Българска роза – Севтополис" (1015), "Медика" АД (700), "Елхим-Искра" (992) и ЗАИ АД (3400)...
А Тиквата как е с акциите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЗащо никой нито купува нито продава?. Няма аз 5 години да лягам и ставам с мисълта за гърчолята!!!
Като фалират и евентуално срутят и нашата сергийка ще довкарам пари и ще набия дивидентите, ако се размине и този път, пак така ще направяПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
знаеш ли колко интересно нещо е графиката таше . пада пада после изведнъж качва . изведнъж биците се появяват и почват да скимтят ръст ръст . аз нали ви казах че отлитаме и така нататък .същото е и при тебе и ти после ще почнеш да викаш аз нали ви казах и така нататък .знаеш ли колко са предвидими човешките същества гледащи битивиту .
но иначе нищо не буташ надолу Таше . дай по стабилно кът си голем мъъъъъъъъъъъъъъж
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеумряла работа тия мечки . уж падаме пък реално нищо . много зле са тия тираджии в америка . скапана работа
Коментар
-
Гледам пак яко сме се на.рали.... българи юнаци!
няма обем, нямя гявол...
много е тъпо статуквото на реано нефункциониращата ни борса...
Баси, щом и толкова упорит и последователен типаж като моя милост, започна да поглежда 2 пъти "пзара" за по 2 минути на ден - на обед и вечерта.... тъпа работа...
Коментар
Коментар