If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
- При мен трябва да влязат ~3 300 , при положение че средната ми на придобиване е = 1,727
- а ти си тракай ....
Напротив. Зачитам добрия резултат със завистлива забележка. Ама карай малко по-весело, спечелил си все пак. И то рисково. Аз повечето холдинги ги заобикалям, че там не знаеш кое накъде тече.
Тъй като няма тема за Х-нг "ДУНАВ"- Враца , в една тема за дивидентните "кучута"
на БФБ , на първо място бях класирал именно тази и на 2ро,- Зл. лев х-нг
-"ХД Дунав АД-Враца представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 17-07-2015 г. в Враца 3000. На ОСА е гласуван дивидент за 2014 г. в общ размер на 1330131.89 Размер на дивидента за една акция бруто - 6.1866 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 5.8772 (само за акционери физчески лица) лв. "
Тези само с двесте хиляди акции, затуй толку много вземат. При 20 млн. акции щеха да са на 6 стинки дивидент.
С голямо мнозинство Бундестагът гласува да даде на правителството на канцлера Ангела Меркел мандат да възобнови преговорите за трети спасителен заем от ЕС и МВФ за Гърция. Депутатите подкрепиха подновяването на преговорите за 86 милиарда евро с 439 гласа "за", 119 "против" и 40 "въздържали се". 50 депутати от управляващата ХДС/ХСС бяха против.
Тъй като няма тема за Х-нг "ДУНАВ"- Враца , в една тема за дивидентните "кучута"
на БФБ , на първо място бях класирал именно тази и на 2ро,- Зл. лев х-нг
-"ХД Дунав АД-Враца представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 17-07-2015 г. в Враца 3000. На ОСА е гласуван дивидент за 2014 г. в общ размер на 1330131.89 Размер на дивидента за една акция бруто - 6.1866 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 5.8772 (само за акционери физчески лица) лв. "
Коментар