Ръст на Софка скоро не виждам.Всеки който се надява на това силно се заблуждава.Ще мине година докато има някакво по сериозно положително раздвижване,но това ще е добро време за тия които искат да влязат на бфб.Търговията ще е както до сега умряла с ниски обеми поради простата причина че пари няма.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеДвама нищо неможещи и нерезбиращи евреи които получават по 4 доларя за тролене и никога нямащи успешна сделка през живота си/ това могат да го потвърдят всички /тръгнали да дава акъл на Архитекта.не разбрахте ли че сте винени мушички бе .мухахааааааааааааа.ръъъст на Софкааааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнениеЧо,хима тръгна до няколко дена и другите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро!
Ще ги напъваме ли?.Хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение13 стинки, ти верно ли? При загубени поне 50 стинки до левче от последното движение. Тъпо ми се струва, аз последния път имах мисля 11 стинки към ту стойността на акцията ми се видя направо като подигравка...
А и реално погледнато моренцето си е за твоя сметка
50 ст. е загубил този, който е купувал на 7.50.Аз съм купувал на 5 лв. и все още съм кажи речи 40 % отгоре с вече два дивидента. Ала така е на борсата. Едните купуват когато трябва и продават когато трябва, а другите продават когато първите купуват и купуват, когато другите продават.
Коментар
-
леле за 30 мин отворена борса под 5 лева оборот по СОФИКС-----при покачващи се външни борси--------------смяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяхххххххххх.............. ..пазара май чака спад и да се изсипе нашата борса-------силички за нагоре абсолютна липса.гордея се че не купих по нашета борса нищо все още
Коментар
-
13 стинки, ти верно ли? При загубени поне 50 стинки до левче от последното движение. Тъпо ми се струва, аз последния път имах мисля 11 стинки към ту стойността на акцията ми се видя направо като подигравка...
А и реално погледнато моренцето си е за твоя сметкаLast edited by pepe1234; 13.07.2015, 23:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕто ТУКСърдечно благодаря за информацията.
Коментар
Коментар