If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И черешите свършиха има само асФалт.......
Казано просто има едни пари да се вземат за изборите и после ще бъде много тихо а на борсата не знам.....с този оборот от под 10К не виждам надежда ... за сега....
Брей чак да е свършено с ЕС Като не искат в съюза да се махат Те и без това само вода подливат. Най важно за ЕС е Германия и Франция да са стабилни. Англичаните си мислят че са още империя а са всъщност една пионка на Америка
А стабилни ли са .....
Когато поставяме този върпрос за Франция ,какво остава за другите....
Връзката е, че заради референдума с ЕС е свършено и всички акции ще паднат главоломно, което на теория е удобен момент за покупки.
Брей чак да е свършено с ЕС Като не искат в съюза да се махат Те и без това само вода подливат. Най важно за ЕС е Германия и Франция да са стабилни. Англичаните си мислят че са още империя а са всъщност една пионка на Америка
Хайде бичетата да се активизират малко и да им взимат парите по-бързо че сега на пролет като се почнат пак едни драми с Британския референдум да си напазарим на ниското.
Не е препоръка.
Каква е връзката между британският референдум и БФБ?
Хайде бичетата да се активизират малко и да им взимат парите по-бързо че сега на пролет като се почнат пак едни драми с Британския референдум да си напазарим на ниското.
Не е препоръка.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
То положението станало страшно.Това ако е борса евака му кажи.За мен това означава че пари няма,чужденците са се изнесли от бфб и няма да се завърнат защото нашите мажоритари не са дорасли за борса.То не беше Кремиковци,Пътища,ОЦК,Оргахим,Миком,Гама кабел и какви ли не още които намамиха инвеститорите.Защо трябва чужденците да влизат на бфб тогава?Кои останаха?Шепа дребни инвеститори с портфейли от по 10-50 к и няколко пишмян пенсионни фонда.Съжалявам но това е истината.
ти май си последния чужденец на нашата борса, но за сметка на това си намерил поне 100 причини за да се разкараш...
Коментар