Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДобре де, обясни ми с думи прости за чий ти е Софикса? Нали си дебнеш някакви акции?Ако те паднат на приемливи за теб цени а Софикса се качи ти ще си ги купиш ли или ще чакаш и индекса да падне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАйде време е да слизаме на 460 софикс.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениедавай да видим на какъв принцип трейдваш . нале си голяма работа . обаче като знам че си само плямпач бъкано с такива инак големи трейдъри се пишат . сега по американско еврейски начин ще почнеш - ама аз такова на тебе ли да се обяснявам . ама аз такова , малко ми е неудобно аз пък за никого не съжалявам като дойде денятLast edited by X_Y; 18.08.2015, 22:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа...Last edited by X_Y; 18.08.2015, 22:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА аз пия от събота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт радост.Last edited by X_Y; 18.08.2015, 22:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОт радост.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар