нека се хванем за ръцете евангелисти и да изревем РЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДа не се изпариха бляновете за ръст у набедените оптимисти.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЕвропейските борси са около 0 от началото на годината, а нашата е -12%, значи са били прави
Иначе ако погледнеш 2 г. европейските малко над 0-та, както и софикс Въпрос на гледна точка
Иначе ПФ-тата са около -2% от началото на годината
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОстави азиатските, там са малко парите, ПФ-та имат огромни експозиции към Европа,
Дах и САС са 15% надолу последния месец...
Зарязаха нашата борса и отидоха да се правят на големи меринджеи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеhttp://www.blitz.bg/news/article/357439
Аз пък предпочитам да си губя парички сам на нашата си сергийка
Дах и САС са 15% надолу последния месец...
Зарязаха нашата борса и отидоха да се правят на големи меринджеи...Last edited by dex; 26.08.2015, 11:23.
Коментар
-
http://www.blitz.bg/news/article/357439
Аз пък предпочитам да си губя парички сам на нашата си сергийка
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеКупихте си по 10 акции и вече станахте много отворени не се коси и да се занулиш тека или иначе нищо нямаш а с това мислене няма и да имаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениемай ще е по-добре да не познае, защото дивидентите трябва да ги инвестирам някъде
какво ме топли, че акциите ми стрували примерно 50 хилки а получавам дивидент 2 хилки
по добре акциите да са 25, но дивидента да е 10Last edited by fortiss; 26.08.2015, 08:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедано не си познал
ако сега не стане нещо голямо като спад - кога друг път?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедано не си познал
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениее това ли беше - жалко е гасси спада, а едно време какви спадове е имало....
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеот към локвата ........ това възприятие вероятно го имаш откакто мина в следващия стадий с начало чехълче...не отричай драги
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеОтвъд локвата са около 0-лата вече.
Коментар
Коментар