Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеДобре се движим дотук. С леко изсулване. Въпроса е, щом се появят мечоците, кой с каква каска ще ги посреща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКато си ги плащаш ,вземи доприпкай до София .....
защото беше много весело ,като питаше как се участва на чужди борси и да напуснеш БФБ.....
то там при ангелите само на БФБ участват.....
Тук си знам 50те% ВСЯКА ГОДИНА, УСТРОЙВА МЕ.
Върви си на вилата, да поливаш пипера.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеплащам си ги, ах ти смукач такъв...
защото беше много весело ,като питаше как се участва на чужди борси и да напуснеш БФБ.....
то там при ангелите само на БФБ участват.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от МонтиДа ти обяснявам ли че ти си с много мъни който трябва да доказваш.....
А поредния смешник който мие чинии в чужбина на чужда сметка ....
[какво стана с твойте данъци в България който харчат държавните чиновници....
Забрави ли тези апостолати...а лъжец такъв ..
Ах ,ти .....
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмам познат нотариус на ботев и пете кюшета .....отиди там и занеси документ че ги имаш наличност....
като ми потвърди че ги имаш ще правим сделката...
Хайде тичай в банката за удостоверение че имаш такава сума в наличност...за 500 К става въпрос....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение500
като ми потвърди че ги имаш ще правим сделката...
Хайде тичай в банката за удостоверение че имаш такава сума в наличност...за 500 К става въпрос....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПонеже си гявол ще вложим малко парици в теб.....
Колко пари можеш да заложиш 200 ,300 ,500 К на баса.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВсички помним този "бас", който ти превърна в цирк. Той ти предложи 5к и ти изчезна, че и смешник му викаш... Жалък си.
Колко пари можеш да заложиш 200 ,300 ,500 К на баса.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти
Батката е като тебе смешник ,когато му предложих на 1,65 на хим за 100 лева той ми скочи с 5К в евро..... и заедно с него още трима....анимационни герой като теб....
Има ли лимит колко човека ще се хванат по 20 К в лева....за сега има 3 готови.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе може , той ми е сърдит с 5 си ник и лази от тема след тема след мен....само една парична глоба ще го вкара в правия път .....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМоже ли да си размените координати и да си ги мерите на друго място, а не ДА СПАМИТЕ ТЕМАТА?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеХиляда ,защото ти познавам такива като теб....
Толкова мога да блокирам за една година...... че ще те търся поне шест месеца с полиция след това за да си взема.....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ пак да те попитам кой са те.......
Че ми писна да те питам кои са твойте акции в портфеила ти а ти ги криеш като комунист пред гестапо.....
Наздраве ,аз не пия в работно време
Наздраве ,аз не пия в работно време.....
На държавната работа такива неща не се правят, защото излиза, че ни крадеш така.Last edited by Manyface God"; 28.08.2015, 16:52.The strongest stand last.
Коментар
Коментар