Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеПарите които са кандидати за акции по принцип са достатъчно "образовани" за да са на борсата. Мисля, че просто няма достатъчно добри компании, а тези които се считат за добри са немного на брой и все още не са на достатъчно ниски нива. (двете неща са свързани, разбира се)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСпоред мен пари има мноооого. Липсва финансова култура при населението и корпоративна при мажоритарите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеИ според мен има пари. Но това, че не купуват не опира само до финансова култура. Парите които са кандидати за акции по принцип са достатъчно "образовани" за да са на борсата. Мисля, че просто няма достатъчно добри компании, а тези които се считат за добри са немного на брой и все още не са на достатъчно ниски нива. (двете неща са свързани, разбира се)
т.е. "не ми хвали акции, хвали ми пазар" - всеизвестния шлагер
Някой ден ще се сетят пак да се надпреварват за читавите хартии и ракетата ще изхвърчи, да видим кога
Тотален рекорд в Първомай! Баба шокира дори и ало измамниците! Даде им 600 000 лева!!!
Коментар
-
Световен лидер в семантичните технологии излиза на БФБ
Това може да е бялата лястовичка на БФБ сред ято черни гарги
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСпоред мен пари има мноооого. Липсва финансова култура при населението и корпоративна при мажоритарите....
т.е. "не ми хвали акции, хвали ми пазар" - всеизвестния шлагер
Някой ден ще се сетят пак да се надпреварват за читавите хартии и ракетата ще изхвърчи, да видим кога
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеНяма пари. Това е истината.
"Бичетата на БФБ" изхарчиха почти всичко налично за да накупят боклуци , слушайки изказвания на банки за количествени улеснения и какви ли не глупости че световната икономика растяла и т.н.
Напечатаните трилиони си стоят в банките и чакат някога да дойде момента в който ще се налеят някъде и ще издуят някой балон.
За ръст най - малко ще минат поне 1 - 2 години (не е препоръка)Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Няма пари. Това е истината.
"Бичетата на БФБ" изхарчиха почти всичко налично за да накупят боклуци , слушайки изказвания на банки за количествени улеснения и какви ли не глупости че световната икономика растяла и т.н.
Напечатаните трилиони си стоят в банките и чакат някога да дойде момента в който ще се налеят някъде и ще издуят някой балон.
За ръст най - малко ще минат поне 1 - 2 години (не е препоръка)Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеSfarm.bref. sftrd. Mch. Monbat. Cenhl. Albena
Нас кучета ни яли.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНа кои компании чакате по-дълбоко дъно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеЕ не така с лошо някой от нас искат още по голямо дъно и чакамеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Е не така с лошо някой от нас искат още по голямо дъно и чакаме
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтържем ли по дъното.. стържем ли!?
Коментар
-
Бях писал и по-долу.. ето това е нещото което според мен ще върне интерес към БФБ и ще докара първите купувачи.. Затова и копирам поста на колегата от тема БФБ - София тук,:
В малко по-напреднала фаза е опитът за продажба на 50.0542 на сто от Българската фондова борса. Вече са готови правният анализ и приватизационната оценка на дружеството, които са изработени от консорциум между адвокатското дружество "Вълчев и Борисов“, компанията "Бинком" и отново "Гиве Консулт". В момента разработките на консултантите се разглеждат по същество от екипа на АПСК, но не е ясно дали и кога ще се обяви същинската процедура за раздържавяването на фондовата борса.
http://www.mediapool.bg/i-2015-godin...ews238967.html[/QUOTE]
Коментар
Коментар